reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko mm w szpitalu

reklama
znikąd, dają seryjnie to samo wszystkim noworodkom, trafi się dziecko z jakąś dolegliwością i krąży później opinia, że mm to tragedia i niszczy dziecku zdrowie. Spokojnie, nie ma się co unosić. Ani wtrącać tak naprawdę, o ile nie ma się niczego merytorycznego do dodania, jak na przykład konkretne info dla autorki posta. Ja staram się jej rozpracować opakowanie i nazwy, a Ty?
Przepraszam, proszę Pani. Bylam przekonana, ze na forum mozna sie wypowiadac tam, gdzie się chce. Unizenie błagam o wybaczenie 🤦‍♀️

Dokarmiałam synka w szpitalu i przewinęły mi się przez ręce trzy marki - Bebilon, Nań i Bebiko. Powiedziano mi że wykładają co akurat mają. Osobiście nie widzieliśmy różnicy i skończyło się na Bebilonie (te pakowane w kartonik)

Czy miała któraś z was te małe buteleczki w szpitalu i umiałaby odpowiedzieć które to jest mleko duże?
Hej. Ja bym kupiła duo biotyk jeśli rodziłaś SN, a cesar jeśli miałaś cesarkę. U nas w szpitalu było bebiko , nań, bebilon, ale w takich niebieskich buteleczkach i w domu kupiłam pronutre.

Tego mleka nie znajdziesz w proszku, najbliższe w składzie jest duobiotic, u nas się sprawdziło już ponad rok jesteśmy na Duobiotic (niestety brak możliwości kp)

reklama
Do góry