reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże pęcherzyki po clostilbegyt

Hej , wczoraj przy podcieraniu zauważyłam troszkę różowego papieru. Ale tylko jednorazowe takie coś.

Dziś zmierzyli mi temperaturę i 36,2 a codziennie miałam od poniedziałku tak 36,7, 36,8

Może to o czym świadczyć?
Dlaczego trzymają Cię w szpitalu?
Bo ta torbiel krwotoczna nie usuwa się jej bo to się samo wchłania

reklama
Jasani obserwuje od jakiegos czasu i to chyba największy troll tego forum, udziela sie wszedzie i zawsze w złośliwym tonie jak nie do samego autora to do innych , wywyższa sie , chyba siedzi tu 24/7 wiec może to jej jedyne zajęcie , ale jedno jest pewne nie jest za grosz uprzejma i nie chodzi tu o fakty i szczerosc. Jad wylewa sie z niej przez litery aż razi. Tak tylko dodałam , przypuszczam że większość myśli to samo tylko nie każdy ma odwage napisać . No i Jasani, nie musisz mi na to odpowiadać bo i tak mam to gdzieś.

Miłego piąteczku- to do reszty 🙂

Dlaczego trzymają Cię w szpitalu?
Bo ta torbiel krwotoczna nie usuwa się jej bo to się samo wchłanno
I tu jesteś w wielkimi błędzie. Bo raz się wchłonie a raz nie. Leżę z laską której torbieli pękła i ma problemy przez to.

Poza tym przy pozytywnej hcg nie poradzą mi leku aby się wchłonęła.
Czekają aż spadnie.

Jasani obserwuje od jakiegos czasu i to chyba największy troll tego forum, udziela sie wszedzie i zawsze w złośliwym tonie jak nie do samego autora to do innych , wywyższa sie , chyba siedzi tu 24/7 wiec może to jej jedyne zajęcie , ale jedno jest pewne nie jest za grosz uprzejma i nie chodzi tu o fakty i szczerosc. Jad wylewa sie z niej przez litery aż razi. Tak tylko dodałam , przypuszczam że większość myśli to samo tylko nie każdy ma odwage napisać . No i Jasani, nie musisz mi na to odpowiadać bo i tak mam to gdzieś.

Miłego piąteczku- to do reszty 🙂
A jednak odpowiem. Skoro masz to gdzieś to po co ten nic nie wnoszący post do wątku. Z uprzejmością to chyba Ty nie masz nic wspólnego. Dziwnie się czyta o niej od kogoś kto nie ma z nią nic wspólnego. Nikogo tu nie obrażam a moje odpowiedzi poparte są często doświadczeniem moim i forumowym. Może za krótko tu jesteś aby to zrozumieć. A więc dobra rada taka abyś przestała się mną interesować i mojmi wpisami i zajęła się swoim życiem.
Aaaa, i sprawdź sobie definicje "troll" bo chyba nie bardzo pasuje do tego co tu nawypisywalas.

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny dziewczyny.

Słuchajcie ja to chyba muszę z tego szpitala uciekać. Wyobraźcie sobie ,że 6 dni przed miesiączką dziś 22 DC a lekarz chciał zrobić mi łyżeczkowanie 😱😱😱 dobrze że zjadłam już śniadanie w niedzielę ma dyżur i chce to zrobić 😱😱😱

Oj dziewczyny dziewczyny.

Słuchajcie ja to chyba muszę z tego szpitala uciekać. Wyobraźcie sobie ,że 6 dni przed miesiączką dziś 22 DC a lekarz chciał zrobić mi łyżeczkowanie 😱😱😱 dobrze że zjadłam już śniadanie w niedzielę ma dyżur i chce to zrobić 😱😱😱
Ale po co łyżeczkowanie?

reklama
Do góry