Calineczka92
Fanka BB :)
Czyli dobrze kojarzę . U nas w sumie nie wiadoma, ale myślę, że max co 2 dni w płodne będą codziennie .Gorsze nasienie to bezpieczniej co dwa-trzy dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli dobrze kojarzę . U nas w sumie nie wiadoma, ale myślę, że max co 2 dni w płodne będą codziennie .Gorsze nasienie to bezpieczniej co dwa-trzy dni.
Znaczy wiesz, ja gdyby mi się tylko udało to tez chciałabym jedno po drugim bez powrotu do pracy. U nich sytuacja jest taka, ze oni maja córę (wpadka) i wymyślili, ze po co ona ma iść do pracy a dzieciak do przedszkola, skoro finalnie finansowo wyjdzie ich to gorzej niż jak zajdzie w ciąże i na l4 ciążowe (kończy jej sie niewykorzystany wypoczynkowy). Oni nie myślą o tym, ze chcą mieć drugie dziecko tylko o tym, ze im sie jej ciąża bardziej opłaca finansowomama mojej chrześnicy jest takim samym przypadkiem, jak opisujesz na początku. Ona kończąc macierzyński w marcu tego roku, była już w 3 miesiącu ciąży z drugim bombelkiem, bo jej się to bardziej opłaca niż powrót do pracy. Ale oni w ogóle mają dziwny styl bycia i to w jaki sposób patrzą na świat. Długa historia… jednak ja nie kumam takich ludzi
No mi się właśnie o kwestie finansowa rozchodzi, ze bardziej o tym myślą. Czy my nie mamy wspólnych znajomych? Bo jak przeczytałam ten myk po co ma dzieciak isc do przedszkola, to aż sobie usiadłam identyczna gadkaZnaczy wiesz, ja gdyby mi się tylko udało to tez chciałabym jedno po drugim bez powrotu do pracy. U nich sytuacja jest taka, ze oni maja córę (wpadka) i wymyślili, ze po co ona ma iść do pracy a dzieciak do przedszkola, skoro finalnie finansowo wyjdzie ich to gorzej niż jak zajdzie w ciąże i na l4 ciążowe (kończy jej sie niewykorzystany wypoczynkowy). Oni nie myślą o tym, ze chcą mieć drugie dziecko tylko o tym, ze im sie jej ciąża bardziej opłaca finansowo
Świat jest mały, a cymbałów nie brakuje ale kto wie, kto wieNo mi się właśnie o kwestie finansowa rozchodzi, ze bardziej o tym myślą. Czy my nie mamy wspólnych znajomych? Bo jak przeczytałam ten myk po co ma dzieciak isc do przedszkola, to aż sobie usiadłam identyczna gadka
Znaczy wiesz, ja gdyby mi się tylko udało to tez chciałabym jedno po drugim bez powrotu do pracy. U nich sytuacja jest taka, ze oni maja córę (wpadka) i wymyślili, ze po co ona ma iść do pracy a dzieciak do przedszkola, skoro finalnie finansowo wyjdzie ich to gorzej niż jak zajdzie w ciąże i na l4 ciążowe (kończy jej sie niewykorzystany wypoczynkowy). Oni nie myślą o tym, ze chcą mieć drugie dziecko tylko o tym, ze im sie jej ciąża bardziej opłaca finansowo
Bym powiedziała, że sporo jest takich bezmyślnych trochę osób . Rozumiem jedno po drugim i bardziej opłacalne finansowo, o ile chcesz to dziecko, o ile jesteś świadomy z czym potem się to wiąże, ale nie tak zróbmy sobie nie myśląc o przyszłościNo mi się właśnie o kwestie finansowa rozchodzi, ze bardziej o tym myślą. Czy my nie mamy wspólnych znajomych? Bo jak przeczytałam ten myk po co ma dzieciak isc do przedszkola, to aż sobie usiadłam identyczna gadka
Zrób to z czym będziesz się lepiej czućDziewczyny nie wiem czy będę jutro testować.. boję się i wiem że znowu będę przeżywać jak będzie biel, zastanawiam się czy jeszcze nie poczekać...