reklama
wiktoria708
Fanka BB :)
ja tam siuuuu siuuu nie robię ale rolki uwielbiam z trików to umiem tyłem jeździc a No i jeżdżę na rolki z naszym LabradoremTakie siuuu, siuu robilam z koleżanką do czasu aż ona złamała obie nogi i ma teraz kolana skręcone na śruby. Od tego czasu już tylko spokojna jazda. Nauka chodzenia w wieku 30lat była dla niej niesamowitym wyzwaniem
Anezka11
Baaaaardzo to rozumiem ja dziś przeplakalam dwie godziny z żalu, że właśnie jest jak jest.Mam dzisiaj dzień płaczu. Ku*wa, czuje się jak najgorszy człowiek na świecie, bo nie mogę zajść w ciąże. Serio, staram się, robię co mogę- napierdalam dietę, suple, badania. I gowno. Krwawienie 10 dni po ovi zamiast zagnieżdżania.
Znajomi wpadli z trzecim, bo „nie zdążył wyjąć”.
Niech ten rok się już skończy
Kaala
Ja ostanio tez płakałam jeszcze jak mi koleżanka wysłała zdj z usg bo niespodziewali się ze tak szybko pójdzie. Także No głowa do góry i trzeba czekać na cudBaaaaardzo to rozumiem ja dziś przeplakalam dwie godziny z żalu, że właśnie jest jak jest.
Calineczka92
Dokładnie tak. Niestety za mało się mówi o tych sprawach, wiadomo ciężkie to jest, ale jak komuś próbujemy wyjaśnić i wjeżdża z taką radą, to wówczas mówię grzecznie :wiecie co, ja wiem, że te teksty denerwują, ale w większości są wynikiem niewiedzy i często dobrych intencji. Niech pierwsza rzuci kamieniem, której nigdy nie zdarzyło się powiedziec coś głupiego, bo nie znała danej sytuacji od środka. Ba, myślę, że niejednej z nas mającej koleżanki starające się długo o zajście w ciążę zdarzyło się mniej lub bardziej delikatnie zasugerować, że np. za bardzo się na tym skupia.
Do celu: myślę że w takich sytuacjach, jeżeli chcemy oczywiście przed daną osobą się otwierać, powinno się wyjaśniać na spokojnie takie rzeczy. Wyjaśniać dlaczego taka rada boli albo wkurza. A jak wyjaśnienia nie pomogą i rada się z ust tej osoby powtórzy, to bez wyrzutów i wprost kazać takiej osobie oddalić się pospiesznie.
Ostatnia edycja:
Dong
Do wakacji tego roku wydawało mi się, że cuda przytrafiają się osobom, które jeżdżą do świętych miejsc, że tam się modlą i jest. No ale po tym tragicznym wypadku polskiego autokaru w drodze do Medjugorie, to i w to przestałam wierzyćJa ostanio tez płakałam jeszcze jak mi koleżanka wysłała zdj z usg bo niespodziewali się ze tak szybko pójdzie. Także No głowa do góry i trzeba czekać na cud
Bolilol
daj koniecznie znaćA teraz jadę potwierdzić czy była u mnie owu i jak to tam w środku się ma
Calineczka92
Nie rozumiem takich ludzi kompletnie. Sory to na uj on się zapisał jak taki mądry, jprdl. Przepraszam mam agresor na takie osoby najbardziej, na zasadzie nie pamięta wół jak cielęciem byłWiesz, do mnie na przykład co jakiś czas pisze kolega, który sam się starał o pierwsze dziecko ileś lat. Cudownie zaszli w ciążę miesiąc przed ivf. I on mnie teraz regularnie przekonuje, że mi to ivf niepotrzebne i on by tego nie robił. Trzeba mieć cierpliwość i czekać! Co ma być to będzie!
reklama
Calineczka92
Kochana tule wirtualnie . Ciężkie i niesprawiedliwe są te bezmyślne wpadki na około, rozumiem Cię. Niech nowy rok przyniesie samo dobro do CiebieMam dzisiaj dzień płaczu. Ku*wa, czuje się jak najgorszy człowiek na świecie, bo nie mogę zajść w ciąże. Serio, staram się, robię co mogę- napierdalam dietę, suple, badania. I gowno. Krwawienie 10 dni po ovi zamiast zagnieżdżania.
Znajomi wpadli z trzecim, bo „nie zdążył wyjąć”.
Niech ten rok się już skończy