reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Dobry dziewczynki. Tak się rozchorowałam mega po świętach, że proga nie zrobiłam wczoraj, bo nie mam sił z domu wybyć, ale cycki bolą więc zakładam, że to od wzrostu progesteronu. Wczoraj wieczorem miałam pasma krwi, a był 7-8dpo wiec się najarałam jak królik na marchewke, że to mitologiczna implantacja, a że sikam wszak od wczoraj rana to i dziś znowu sikałam i dalej ani śladu po śladzie, czysty jak łza. Także nie wiem czy jeszcze szamanizm tu pomoże...na nowy rok będzie @ jak zwykle...
Gdzieś kupiłam testy z allegro inne niż pinki i tak wpierdzieliłam żeby nikt nie znalazł, że sama też znaleźć nie mogę....mistrz chowania normalnie...

Sikam do kubeczka, moczę nie wiecej niz 5s, i kładę na zlew...bez jaj z tymi cieniami, moze trafilam jakiś szczegolny sort.
No to mega dziwnie. Ja w sumie mocze więcej niz 5 sek - do momentu az juz bedzie widać, ze barwnik idzie. I ogólnie chyba tak powinno sie robić. Jak wczoraj przyszly do mnie clearblue to na instrukcji jest, ze jak sikasz bezpośrednio na nie to 5 sek,a jak moczysz to 20 sek.

reklama
Erytrocyty na ładnym poziomie, hemoglobiny mogą Ci pozazdrościć.
Wszystkie MCV, MCH, MCHC też ładne.
Żelazo piękne.

Aż dziwne, że ferrytyna na poziomie 25.
Ja bym to skonsultowała z lekarzem, bo według mnie to niski poziom.

Uff, dziewczyny, jestem pod gabinetem.
Trzymajcie kciuki.

Do góry