reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

nie leczyłam anemii, a jak to poprawić?🙃
Przede wszystkim trzeba zerknąć na wyniki morfologii.
Naturalnie można podnieść włączając do diety dużo mięsa czerwonego, czyli wołowina (mmm, steki😍), podrobów takich jak kaszanka, salceson.

Jak trafisz na ogarniętego lekarza rodzinnego i mu powiesz, że starasz się o dziecko, powinien to ogarnąć.

reklama
Kogo nie spotkam jest chory istny dramat 🙈 ja powoli wracam do siebie obym do starań była zdrowa 😂
Dokładnie tak, ja się opiekowałam 4 chorowitkami, więc i tak w sumie lekko jestem słaba i lekko mnie gardło boli, więc w sumie fo nic 😁, bo oni umierali. Jutro mam wizytę u lekarza, bo zaczynam clo i nie wiem co brać, żeby nie było bez sensowne branie clo skoro tylko 2mce mogę 🤷‍♀️🙈. Ale jest lepiej, więc to najważniejsze a narazie ratuje się samymi naturalnymi rzeczami 🥰.

Naturalnie można podnieść włączając do diety dużo mięsa czerwonego, czyli wołowina (mmm, steki😍), podrobów takich jak kaszanka, salceson.

Jak trafisz na ogarniętego lekarza rodzinnego i mu powiesz, że starasz się o dziecko, powinien to ogarnąć.

Załączniki

• BC151242-8E05-4027-B158-E134381A7D60.jpeg
    BC151242-8E05-4027-B158-E134381A7D60.jpeg
    214,7 KB · Wyświetleń: 58

ja właśnie jem dużo mięsa🤷‍♀️ kocham mięsko! Jeszcze jak mieszkamy na wsi to wyobraź sobie ile tego się wcina jak mój teść rolnik😂 jak mieszkałam u teściów to po ślubie +5kg🙈🙈🙈

biorę cały cykl. Ale wymyśliłam sobie to sama, więc to nie tak, że zachęcam, eksperymentuję na sobie
Hm, nie wiem czy to dobry pomysł.

Kaszanka i salceson to produkt a nie podroby, ale rozumiem skrót myślowy. I o ile kaszanka jeszcze Ok, choć raczej skłanialabym się po prostu ku jedzeniu wątróbki, tak salceson? Głowizna, golonka, ozory - dupa od tego urośnia ale chyba nic ponadto 🤣

Po kilku dniach nieobecności, zdystansowania trochę, kilku obwieszczeniach świątecznych ciąż w rodzinie i małej żałobie po tym ze to nie ja wracam do uważnego czytania 😉

Nowy rok, nowy cykl, jestem gotowa 😉
Wprowadzam mierzenie temperatury i idziemy z mężem do lekarza specjalisty w zakresie niepłodności.
Oby ten okazał się cudotwórca 😉

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 83
reklama
Jak ja bym się cieszyła z nadejścia @…
Oznaczałoby to po pierwsze, że nie mogliby rwać tego zęba.
Po drugie, może szybciej byśmy wrócili do starań- po @ mam wykonać cytologię.

@pluto_nova , mój mąż pytając mnie, kiedy mam dostać okres i słysząc, że akurat w Sylwka stwierdził: „Najgorzej. Jaki Sylwester, taki cały rok. I cały rok może być bez seksu.”
Dostał kuksańca za takie banialuki😁.
Ale rwanie przed sylwestrem … Jednak odradzam 😋.
Ja pewnie okres sobota/niedziela…
Testu szkoda robić, miałam wrażenie, że była owu, ale to wiadomo, że mogłam sobie wmawiać, a zresztą jak pęcherzyk nie pękał wcześniej to dlaczego teraz niby miałby to zrobić…

Do góry