reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja też mam 20 dni, ale pracuje w takiej branży, że koniec roku początek kolejnego to dla mnie dramat 🤣 Nie ma opcji na urlop 🤣
No to faktycznie intesywnie masz. Ja i tak w tym roku wzięłam z jakieś 33 dni jak nie lepiej, więc poszalałam 😂, ale przez ślub trochę poszło 🙈. No ja w sumie akurat spiełam się i zrobiłam co miałam do świąt 😁. Styczeń, taki luźny w miarę mi się zapowiada 😁, zobaczę jak dalej 😁.

na zawalone zatoki polecam Cirrus Duo - dostępny bez recepty, za kilkanaście złotych a objawy ustępują jak ręką odjął po jednej/ dwóch tabletkach 😉
Ten lek to masakra, czułam się po nim okropnie , serce to myślałam ze mi wyskoczy . W ulotce pisze ze jeżeli ktoś jest sportowcem to może im wyjść przez ten lek doping na testach 🤭
Fakt ze katar mi przeszedł ale więcej tego nie wzięłam

A wgl jak to jest z moni owu ? To ze gin widzi pęcherzyk i prawdopodobieństwo kiedy będzie owu to i tak owu może się przesunąć ?
Bo robię dodatkowo testy i narazie nic nie wychodzi 🤷‍♀️

reklama
A wgl jak to jest z moni owu ? To ze gin widzi pęcherzyk i prawdopodobieństwo kiedy będzie owu to i tak owu może się przesunąć ?
Bo robię dodatkowo testy i narazie nic nie wychodzi 🤷‍♀️
Edit . Jednak wyszedł
Czekam na starego 🤭

Załączniki

• 63F114D1-BC67-4661-8F49-601CD0C3F038.jpeg
    63F114D1-BC67-4661-8F49-601CD0C3F038.jpeg
    2,5 MB · Wyświetleń: 83
Do góry