Calineczka92
Fanka BB :)
Mnie szefowa wyganiała na urlop jak się dowiedziała, że tyle wybrałam w tym roku, a i tak dalej prawie 20 dniCo wy wszystkie urlopy macie, że dupki pod kocykiem siedzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie szefowa wyganiała na urlop jak się dowiedziała, że tyle wybrałam w tym roku, a i tak dalej prawie 20 dniCo wy wszystkie urlopy macie, że dupki pod kocykiem siedzą
Ja też mam 20 dni, ale pracuje w takiej branży, że koniec roku początek kolejnego to dla mnie dramat Nie ma opcji na urlopMnie szefowa wyganiała na urlop jak się dowiedziała, że tyle wybrałam w tym roku, a i tak dalej prawie 20 dni
Ja właśnie wróciłam z pracy ale od rana już nie najlepiej się czuje to teraz herbatka i pod kocyk najlepiejCo wy wszystkie urlopy macie, że dupki pod kocykiem siedzą
No to faktycznie intesywnie masz. Ja i tak w tym roku wzięłam z jakieś 33 dni jak nie lepiej, więc poszalałam , ale przez ślub trochę poszło . No ja w sumie akurat spiełam się i zrobiłam co miałam do świąt . Styczeń, taki luźny w miarę mi się zapowiada , zobaczę jak dalej .Ja też mam 20 dni, ale pracuje w takiej branży, że koniec roku początek kolejnego to dla mnie dramat Nie ma opcji na urlop
ZdrówkaJa właśnie wróciłam z pracy ale od rana już nie najlepiej się czuje to teraz herbatka i pod kocyk najlepiej
Si, dobrze pamiętasz :-))A Ty 28 transfer, dobrze pamiętam? Muszę nadrobić staraczki bo ja tam mam mega zaległości
Ten lek to masakra, czułam się po nim okropnie , serce to myślałam ze mi wyskoczy . W ulotce pisze ze jeżeli ktoś jest sportowcem to może im wyjść przez ten lek doping na testachna zawalone zatoki polecam Cirrus Duo - dostępny bez recepty, za kilkanaście złotych a objawy ustępują jak ręką odjął po jednej/ dwóch tabletkach
Ja sie bycze na urlopie od 20.12 nie chce mi się wracać do pracyCo wy wszystkie urlopy macie, że dupki pod kocykiem siedzą
Edit . Jednak wyszedłA wgl jak to jest z moni owu ? To ze gin widzi pęcherzyk i prawdopodobieństwo kiedy będzie owu to i tak owu może się przesunąć ?
Bo robię dodatkowo testy i narazie nic nie wychodzi