reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Biedna, ale teraz dramat z tym, mnie sama coś zbiera bo na świętach zajmowałam się 4roma chorowitkami🙈. Wszyscy pili moja herbatkę (polecam malinowa, 5 goździkow, gwiazdka anyżu, trochę kurkumy, cytryna i jak ma się to można pomarańcze i miód, można też dać imbir) 😁.
Rącze się cały czas herbatka z cytryna i syropkiem malinowym, ale zatoki mam znów zawalone, głowa boli, a kaszel mam suchy i duszący, ze nawet inhalacje nie pomagają :/ a jak zawsze tyle miałam planów na ten okres poświąteczny, porządki miałam porobić takie na które nigdy nie mam czasu, w planach siłownia i basen, na co ciagle za mało czasu, a zostanie mi kocyk, herbatka, książka/Netflix 🙈

reklama
Rącze się cały czas herbatka z cytryna i syropkiem malinowym, ale zatoki mam znów zawalone, głowa boli, a kaszel mam suchy i duszący, ze nawet inhalacje nie pomagają :/ a jak zawsze tyle miałam planów na ten okres poświąteczny, porządki miałam porobić takie na które nigdy nie mam czasu, w planach siłownia i basen, na co ciagle za mało czasu, a zostanie mi kocyk, herbatka, książka/Netflix 🙈
ja też kocyk i netflix, jakas się taka czuje turbo osłabiona

Hejo po Świętach ;)!
Ja niestety znów chora :/ jak to się dzieje? Jestem jakieś 5/6dpo (zależy czy owu miałam w dzień usg czy dzień wcześniej), ale zupełnie nie czuje się jakby owu była, piersi mnie nie bolą, jakoś tak dziwnie, no ale idę w czwartek na badanie proga, bo mój doktorek mi wystawił skierowanie w medi ;)
Na testowanie jestem wpisana na czwartek, ale może być za wczesnie, bo będę 7/8dpo.
Ja tak zaczęłam, od jutra powinnam się jarać szczaniem, a jakos tak wiem co będzie.. ale optymizm na koniec roku łapię 🤣🤣
Zdrowka życzę, czasami tez trzeba dac sobie polezec pod kocykiem, porządki nie uciekną.

Witaj w klubie. Ja mam porządki też zaplanowane, a brak totalnie siły, ale dziś mam zamiar zregenerować bateryjki, a jutro zacząć działać 😁. A na razie tylko coś zjadłam, ogarnęłam pierdoły z wierzchu i coś tam leci w tle 🙈. Mama była na kawce i tak jakoś ucieka mi dzień, teraz robię herbatkę i liczę, że poprawi mi się 😁

na zawalone zatoki polecam Cirrus Duo - dostępny bez recepty, za kilkanaście złotych a objawy ustępują jak ręką odjął po jednej/ dwóch tabletkach 😉

A dwaly jakies falsze? Bo u mnie np.byly idealnie biale, a dziewczyny narzekaja
Nie, ja nigdy nie miałam ani pół cienia ani kreski fabrycznej. Właśnie czytałam, że dziewczyny pisały że miały ciągle fejkowe kreski.
Ja nigdy na żadnym teście nie miałam. Czy sikam bezpośrednio czy z kieliszka. Ani cień cienia ni chu chu

reklama
Do góry