wiktoria708
Fanka BB :)
pik 19.12?Ja dopiero pierwszy miesiąc testuje z testami owulacyjnymi i wygląda to tak bardzo ładnie się pokazały kreseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pik 19.12?Ja dopiero pierwszy miesiąc testuje z testami owulacyjnymi i wygląda to tak bardzo ładnie się pokazały kreseczki
Plemniki z 20 to spokojnie koga przetrwać.na ostatniej wizycie ginekolog sprawdził mnie w tym kierunku i mówił ze nie mam wiec póki co wierze. Na nieszczęście sex był tylko 19 i 20 grudnia i dzis, także chyba nici bo akurat 21-22 się nie udałoehh
Źle to robisz
Musisz czuć, że to ten cykl
Plemniki z 20 to spokojnie koga przetrwać.
Jak nie miałaś monitoringu nie wiadomo ile po peaku pękł pecherzyk. Także vyc do przodu i odliczaj do testowania ciążowego, a tymczasem niech się dzieje magia
Dobra.
OOMOMOMOMO
TO BEDZIE TO!
Zobacz załącznik 1477784
To testujemy razem@Lady With Cats a niech będzie- wpisz mnie na testowanie 31 grudnia. 10dpo bedzie prawdopodobnie wiec jakas szansa jest, a przed sylwkiem i tak musze nasikać.
Ale bym chciała zakończyć ten rok ⏸
A no jak ro mówią cierp ciało jak chciało . A tak poważnie dobrej drogi Wam życzę, przede wszystkim bezpiecznej u zero idiotów drogowychŻem se importowała małża z poznańskiego i zgodziła na "raz tu, raz tu święta), to mam...
Też tak myślę jednym słowem testy troszkę pomagająpik 19.12?
Gratulacje . Nudnej ciąży kochana. Który cykl starańhej! zatestowałam znowu... tym razem 3 dni przed miesiączką. Spójrzcie bo sama nie wierzę!
Spokojnie, ja tak szybko Cię nie zostawię niestetyTaa, i wszystkie sobie pójdą, a Ty, jak ten kołek zostaniesz.
Do lutego przerwa, w marcu nogi będę krzyżować, co by w grudniu nie urodzić.
Do kwietnia jakoś zleci.
Po peaku już się nie robi testów.Dziewczyny dopiero drugi raz testuje owulacje w sensie drugi cykl. Kilka dni temu użyłam tej całej aplikacji Premom ale nie wiem jak to najlepiej testować żeby mieć porównanie. Co myślicie o tych danych, bo już sama się gubię czy dobrze
Pozytyw ci wyszedł 21 rano tak?
Myślisz ze można iść na proga 28.12?