reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Kochana zrób progesteron, piękny skok, pokaz wykres 😍. No właśnie teraz właśnie znów przestało, ocipieje z tym przysięgam 😂🙈. Mam wrażenie, że mój organizm o patrz masz okres, nabrałaś się to mogę znikać 😂😂😂 jprl jest wstrętny😂😂
Mierze dopiero od owulacji;) zrobie prog po świętach będzie 7dpo. Afirmuje, że teraz trwa wyścig małych bohaterów...
O fak wiedziałam że czegoś zapomniałam wziąć 🤡

Wzięłam Miovelie, Puerie i wiesiołka 🤡 jeszcze 6x inozytol czeka
Po inozytolu mnie napierdzielaja jajniki, ale są efekty. Miovelli nie brałam. To podobne?
To ja dziś 😂, u Was to samo?
Cleaning Chores GIF by SpongeBob SquarePants
Tak tak tak i jeszcze raz tak. A wy tu macie czas pisać...kiedy...robią mi się grzyby właśnie na farsz...
Moja też się właśnie zadomawia 🤣
U mnie trwa wyściełanie kanapy żeby się rozgościła...
kurde najgorsze jest to, że naprawdę narobiłam sobie nadziei tym. I moja głowa już nie pamięta pierdyliarda nieudanych cyjkli tylko ten jeden 😅
I prawidłowo. Tak ma być. Zapominamy o żyjemy tym kolejnym:)
Mam CAŁE czoło w pryszczach 😅
To pewnie dziewczynka 🤣
Albo bliźniaki;P
Ja jadę do rodzinki, ale i tak mam masakre 😂🙈
Taa ja też jadę i też mam masakrę...

U mnie zupełnie nic po inofemie albo ja po prostu nie zwracam uwagi, a biore dwa razy więcej niż wskazuje opakowanie za rada gina i cyk owulacja w drugim cyklu brania ;) chyba warto się przemęczyć
Ile bierzesz tego inofemu? Ja 3 tabletki a rada forum hahah

Taa, i wszystkie sobie pójdą, a Ty, jak ten kołek zostaniesz.

Do lutego przerwa, w marcu nogi będę krzyżować, co by w grudniu nie urodzić.

Do kwietnia jakoś zleci😝.
Mam podobny plan, nie będziesz sama :D U mnie po drodze laparo powinno mieć miejsce, więc tak sobie liczę, że jak nie teraz to kwiecień będzie moim miesiącem :D

reklama
Do góry