angeliskax
Moderator
nie tylko Ty ja też swojego organizmu nie znam.Ponieważ zaczęłam już plamić proszę o wpisanie wychodzi na to że chuja znam swój organizm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie tylko Ty ja też swojego organizmu nie znam.Ponieważ zaczęłam już plamić proszę o wpisanie wychodzi na to że chuja znam swój organizm
ja wychodzi na to, że też, bo chyba jakieś niepokalane poczęcie miałam w tym cyklu...nie tylko Ty ja też swojego organizmu nie znam.
po prostu chyba musimy uprawiać seksu od dc 9 do dc 30. Po 31 dc. Możemy spocząćja wychodzi na to, że też, bo chyba jakieś niepokalane poczęcie miałam w tym cyklu...
trzeba było brać się za to dziecko jak się miało 20 lat i siły na bzykanie a nie terazpo prostu chyba musimy uprawiać seksu od dc 9 do dc 30. Po 31 dc. Możemy spocząć
Próbowałaś z nim szczerze porozmawiać?Ponieważ zaczęłam już plamić proszę o wpisanie wychodzi na to że chuja znam swój organizm
Napisała kobieta lat 48??trzeba było brać się za to dziecko jak się miało 20 lat i siły na bzykanie a nie teraz
o tu jest:Cześć dziewczyny!
Podczytuje Was od dłuższego czasu, ale dopiero zaczynam starania więc przynajmniej się przywitam .
@LadyCaro przytulam. Kibicowałam od wczorajszego testu.
Co do krwawienia u mnie było totalnie bezbolesne tylko długie.
Dziewczyny trzymam kciuki za Was mocno
I pytanie. Jak wstawicie te zajebistee giffy? Tyle jestem na tym forum i nie wiem
31 xDNapisała kobieta lat 48??
Skatowałam meza przez 7dni dzień w dzień zeby owu nie przegapić, już 5 dnia miałam w glowie, że już mi się nie chce, że może starczy tego dobrego i że już wiek nie ten na takie zawodytrzeba było brać się za to dziecko jak się miało 20 lat i siły na bzykanie a nie teraz