reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Boooze dziewczyny Was dogonić to cuuud! Od 5 dni probuje dokopać się do najświeższych postów 🤣

Gratuluje wszystkim staraczkom ciąż!
Szczególnie @Zazuu !❤️

@LadyCaro bardzo mi przykro, Twoja historia i doświadczenia są bardzo zbliżone do moich i byłam pełna nadzieje ze się uda i widziałam w tym tez cień nadziei dla siebie. Trzymam kciuki za styczeń! Niech 2023 będzie tęczowy!

U mnie 7 dpo, testuje w wigilie🥹
Ooo jak mi też okres nie przyjdzie, to uj zatestuje sobie też w wigilię, a ci mi tam 😂😂😂. Powodzenia💚🍀

reklama
hej dziewczyny! od jakiegoś czasu obserwuje ten wątek ale nie miałam jeszcze okazji się z Wami przywitać. Tak więc czesc wszystkim! 😁 wpisałam się na testowanie 24.12, i mimo że jestem dziś 10 dpo to boję się już sprawdzać 😳

Pamięć mam chooyową😂
Ale jak to już leży obok?! Jak Ty 3 msc temu GÓRA zrobiłaś test?!
Hehehe no trochę więcej niż 3 miesiące, bo to było na kwietniowych kreskach 😆 No i dziecko mi się trochę pospieszyło, bo urodziłam w 35tc, także zaraz kończy miesiąc 😬
Ej widzę że u Ciebie dobre wiadomości, trzymam kciuki żeby ta ciąża zakończyła się szczęśliwie ❤

Hehehe no trochę więcej niż 3 miesiące, bo to było na kwietniowych kreskach 😆 No i dziecko mi się trochę pospieszyło, bo urodziłam w 35tc, także zaraz kończy miesiąc 😬
Ej widzę że u Ciebie dobre wiadomości, trzymam kciuki żeby ta ciąża zakończyła się szczęśliwie ❤

Dzięki 🤍 i gratuluję z całych sił

testuj testuj, prog nie kłamie 🤷‍♀️ endo może też miałaś większe niż widział, skoro owulacji nie ogarnął. A temperatura się trzyma?
No w 13dc miało 5-6,w 18dc 3 więc możliwe 😂. A temp.tak wygląda.

Załączniki

• Screenshot_20221220_164156_org.iggymedia.periodtracker_edit_333303015118932.jpg
    Screenshot_20221220_164156_org.iggymedia.periodtracker_edit_333303015118932.jpg
    106,9 KB · Wyświetleń: 44
  • Screenshot_20221220_164634_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_333583853994410.jpg
    Screenshot_20221220_164634_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_333583853994410.jpg
    118,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry