reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
swoją drogą właśnie się zastanawiam jak ja w tę ciążę zaszłam.
Seks 3 i 4 grudnia. Owulacja niby 4 grudnia. Jeśli beta powiedzmy była dziś spadkowa, mogła być już pozytywna sobota, niedziela. To musiałabym mieć owulacje jakiegoś 8 i musiałyby plemniki przeżyć 4 dni. 4 dni, te wątlaki mojego Starego? No nie wiem, dla mnie to nie zrozumiałe. Coś dziwnego się zadziało.
A jak był seks idealnie z moni to nic nie zaskoczyło...
Na pewno nie było żadnego seksu później? Może nie zanotowałas będąc przekonana, ze owu 4 grudnia 🤔. Od ilu dni robiłaś testy?

też kiedyś uprawiałam seks od 10-18. Chjaaaaaa dało. 😂 a w ciążę zaszłam jak uprawiałam 3x w cyklu będąc wk.u.wiona że za późno zaczęłam się seksuc 😂 pamiętam jak dzisiaj że na starego byłam zła że ten w ogóle nie zachęca do seksuuuu 😂
Znaczy u mnie to akurat luz, bo my zwyczajnie mieliśmy na siebie ochotę w tym czasie, w pozostałe dniu cyklu uprawialiśmy seks co drugi dzień, wiec nie ma opcji żebyśmy ominęli owulację :)

reklama
Do góry