reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Na pewno nie było żadnego seksu później? Może nie zanotowałas będąc przekonana, ze owu 4 grudnia . Od ilu dni robiłaś testy?swoją drogą właśnie się zastanawiam jak ja w tę ciążę zaszłam.
Seks 3 i 4 grudnia. Owulacja niby 4 grudnia. Jeśli beta powiedzmy była dziś spadkowa, mogła być już pozytywna sobota, niedziela. To musiałabym mieć owulacje jakiegoś 8 i musiałyby plemniki przeżyć 4 dni. 4 dni, te wątlaki mojego Starego? No nie wiem, dla mnie to nie zrozumiałe. Coś dziwnego się zadziało.
A jak był seks idealnie z moni to nic nie zaskoczyło...
hachette
Znaczy u mnie to akurat luz, bo my zwyczajnie mieliśmy na siebie ochotę w tym czasie, w pozostałe dniu cyklu uprawialiśmy seks co drugi dzień, wiec nie ma opcji żebyśmy ominęli owulacjęteż kiedyś uprawiałam seks od 10-18. Chjaaaaaa dało. a w ciążę zaszłam jak uprawiałam 3x w cyklu będąc wk.u.wiona że za późno zaczęłam się seksuc pamiętam jak dzisiaj że na starego byłam zła że ten w ogóle nie zachęca do seksuuuu
LadyCaro
no nie dam se ręki uciąć, że nie było nic potem bo ja już po owu nie zwracam uwagi w ktorym dc jest i mi się zlewa xDNa pewno nie było żadnego seksu później? Może nie zanotowałas będąc przekonana, ze owu 4 grudnia . Od ilu dni robiłaś testy?
Owulacja
Zlewa czy zalewano nie dam se ręki uciąć, że nie było nic potem bo ja już po owu nie zwracam uwagi w ktorym dc jest i mi się zlewa xD
angeliskax
Moderator
Ale nie można powiedzieć właśnie że jest późno, bo lady nie pamięta czy potem seksu nie było.Ale jak dzisiaj 20.12 a @LadyCaro mówi że ostatnie pewne bzykanko było 04.12 to pasuje na późną?
Nasturtium
O to to. A zwłaszcza dotyczy to mojej drugiej stronytrzeba było brać się za to dziecko jak się miało 20 lat i siły na bzykanie a nie teraz
Owulacja
Dlatego napisałam "pewne"Ale nie można powiedzieć właśnie że jest późno, bo lady nie pamięta czy potem seksu nie było.
reklama
angeliskax
Moderator
fakt. WybaczDlatego napisałam "pewne"