reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Skatowałam meza przez 7dni dzień w dzień zeby owu nie przegapić, już 5 dnia miałam w glowie, że już mi się nie chce, że może starczy tego dobrego i że już wiek nie ten na takie zawody ;)

A swoją drogą przytulam cie mocno, bo trudno się cieszyć z biochemu co by nie omowić to jest strata, a ja życzę Ci zdrowej ciąży jak najszybciej. U mnie nie bolało, ale zalało mnie mocniej niż zwykle...
swoją drogą właśnie się zastanawiam jak ja w tę ciążę zaszłam.
Seks 3 i 4 grudnia. Owulacja niby 4 grudnia. Jeśli beta powiedzmy była dziś spadkowa, mogła być już pozytywna sobota, niedziela. To musiałabym mieć owulacje jakiegoś 8 i musiałyby plemniki przeżyć 4 dni. 4 dni, te wątlaki mojego Starego? No nie wiem, dla mnie to nie zrozumiałe. Coś dziwnego się zadziało.
A jak był seks idealnie z moni to nic nie zaskoczyło...

reklama
No debil ze mnie 🤦‍♀️
Britney Spears What GIF

Ponieważ zaczęłam już plamić proszę o wpisanie 🐒 wychodzi na to że chuja znam swój organizm 🤣
No ja swojego też ni choooya, wjeżdżam od jutra z dupkiem znowu, już myślałam, że normalny okres, przez chwilę nawet, że może owu (śluz, temp., testów nie robiłam), ale teraz jestem prawie pewna, że to objaw za niskiego proga i tyle.

Uprawiałam codziennie od 12 do 18 dc, no, jeden dzień przerwy i jedyne czego się dorobiłam to chooyokreski na pinku :) owu 13-14dc
też kiedyś uprawiałam seks od 10-18. Chjaaaaaa dało. 😂 a w ciążę zaszłam jak uprawiałam 3x w cyklu będąc wk.u.wiona że za późno zaczęłam się seksuc 😂 pamiętam jak dzisiaj że na starego byłam zła że ten w ogóle nie zachęca do seksuuuu 😂

reklama
swoją drogą właśnie się zastanawiam jak ja w tę ciążę zaszłam.
Seks 3 i 4 grudnia. Owulacja niby 4 grudnia. Jeśli beta powiedzmy była dziś spadkowa, mogła być już pozytywna sobota, niedziela. To musiałabym mieć owulacje jakiegoś 8 i musiałyby plemniki przeżyć 4 dni. 4 dni, te wątlaki mojego Starego? No nie wiem, dla mnie to nie zrozumiałe. Coś dziwnego się zadziało.
A jak był seks idealnie z moni to nic nie zaskoczyło...
@Zazuu jak to tam leci z tą późną implantacją?

Do góry