Nasturtium
Fanka BB :)
To ja teraz kupuję tylko pinki, może są czulsze?no to właśnie jest bobo ten negatywny
Jakoś zawsze wolałam strumieniowe, ale może warto zmienić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja teraz kupuję tylko pinki, może są czulsze?no to właśnie jest bobo ten negatywny
wiem, że lubisz mocno realistyczne, zdystansowane podejście, więc powiem, że skoro 3 z 4 testów (różnych firm!) były pozytywne, to myślę, że coś hcg musiało przynajmniej drgnąć. Nie wiadomo w tej chwili co Ci pokaże beta, ale w najgorszym przypadku bedziesz miała jakieś info do diagnostyki, może już samo to okaże się ważne.ta sama
mój nastrój jest dokładnie taki sam, czuje się jak . Okres spóźnił mi się 3dni (zawsze mam regularny) i już naprawdę myślałam, że jestem w ciąży. A tu zonk, wczoraj okres. Chyba muszę zrobić sobie też przerwę od forum, oczyścić głowę, nie patrzeć na inne testy, nie liczyć dni cyklu, nie planować kiedy będę testować. Muszę się chyba skupić na czymś innym.nie wiem czy mi się to uda. Ale starania zaczynają być dla mnie koszmarem.Podczytuje Was dziewczyny, ale tak mnie rozwaliło to choróbsko, że nie mam na nic siły. Chciałabym odpisać, a później zapominam na co i komu .
Grudzień szczęśliwy dla tych, które już zobaczyły swoją drugą kreskę i mam nadzieję, że również dla Was, które czekacie .
Za chwilę wigilia, a ja Wam powiem, że mój świąteczny nastrój jest do d***. Chyba można nazwać mnie Grinchem. A zawsze tak bardzo kochałam święta. Jak łatwo wszystko może się odwrócić.
U mnie pinki płytkowe wychodziły z kreska tak bladą ze normalnie uznałabym to za negatyw a te strumieniowe już bez dopatrywania. Niby jedna firma a taka różnica. Nigdy więcej nie kupię już płytkowych pinkow.To ja teraz kupuję tylko pinki, może są czulsze?
Jakoś zawsze wolałam strumieniowe, ale może warto zmienić.
Potwierdzam ze nie ma większego ujstwa niż pinki kasetkowe! Beta 25 a na nich cień taki jak na innych przy becie 5U mnie pinki płytkowe wychodziły z kreska tak bladą ze normalnie uznałabym to za negatyw a te strumieniowe już bez dopatrywania. Niby jedna firma a taka różnica. Nigdy więcej nie kupię już płytkowych pinkow.
Te też ładnie mi się wybarwiły
To prawda, ale to wszystko się po prostu nie klei, to jest za późno, nie wiem. Liczę, że chociaż będzie ta beta lekko ponad 5, bo po prostu chce wiedzieć, ze się da. Ale serio, ja nie mam zbyt dużej nadziei, że to się skończy zdrową ciążąwiem, że lubisz mocno realistyczne, zdystansowane podejście, więc powiem, że skoro 3 z 4 testów (różnych firm!) były pozytywne, to myślę, że coś hcg musiało przynajmniej drgnąć. Nie wiadomo w tej chwili co Ci pokaże beta, ale w najgorszym przypadku bedziesz miała jakieś info do diagnostyki, może już samo to okaże się ważne.
Ja i tak mocno trzymam kciuki za prezent od Mikołaja dla Ciebie
Ja wolę strumienie z uwagi na wygodę testowania, ale nie zwracałam uwagi na firmę nigdy.U mnie pinki płytkowe wychodziły z kreska tak bladą ze normalnie uznałabym to za negatyw a te strumieniowe już bez dopatrywania. Niby jedna firma a taka różnica. Nigdy więcej nie kupię już płytkowych pinkow.
Te też ładnie mi się wybarwiły
@LadyCaro a z czego u Ciebie wynikają trudności z zajściem? Jestem tu dość krótko.To prawda, ale to wszystko się po prostu nie klei, to jest za późno, nie wiem. Liczę, że chociaż będzie ta beta lekko ponad 5, bo po prostu chce wiedzieć, ze się da. Ale serio, ja nie mam zbyt dużej nadziei, że to się skończy zdrową ciążą
Znam dziewczynę ,gdzie szansa na ciąże wynosiła prawie 0 przez nasienie męża i jak to lekarz powiedział wystarczy jeden jak się dobry znajdzie plemnik . Wierze w cuda i trzymam mocno kciukiObniżone parametry nasienia u męża.