reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Kochana dolecz się, zregeneruj, nie przejmuj się niczym, nic nie musisz. Musisz nabrać oddechu i energii, masz całkowicie prawo czuć się rozwalona, masz prawo czuć się źle. Święta już pisałem, że są ciężkim miesiącem w staraniach. Kochana życzę Ci dużo siły, przesyłam energii 💚🍀 trzymaj się cieplutko 😘🤗
ja mam nadzieję, że coś poczne w te święta 😂

reklama
@Lady With Cats ja poproszę o ducha chociaż na chwilę, chce nacieszyć oko, że po 2,5 roku mam coś innego niż negatyw albo okres 😅

@LadyCaro trzymam kciuki, żeby to były prawdziwe krechy i beta przyszła pozytywna! Jeśli mogę spytać ile jesteś dpo? Ten negatywny test tez był o czułości 10??

Ja dzisiaj 4 dpo ale nawet nie liczę na pozytyw w tym miesiącu… czekam na nowy cykl i laparo na początku stycznia :/

@LadyCaro trzymam kciuki, żeby to były prawdziwe kredy i beta przyszła pozytywna! Jeśli mogę spytać ile jesteś dpo? Ten negatywny test tez był o czułości 10??

Ja dzisiaj 4 dpo ale nawet nie liczę na pozytyw.. czekam na nowy cykl i laparo na początku stycznia :/
no jakbym miała liczyć według testów i kalendarza to 16 😅 dlatego jeśli coś jest na rzeczy to musiało się ostro przesunąć.
Drugi test też czułość 10.

reklama
Do góry