reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
tak się mówi, ale w sumie mega mocno poprawiliśmy wyniki a przez lata nie było nawet 1 ciąży...
Ja np nie jestem przykładem ,bo u mnie płodność poprawiała się z każda ciąża . Ale znam dziewczynę która latami się starała i tez nigdy nie zaszła w ciąże ,aż wkoncu się udało i dowiedziała się o ciąży w 9 tc bo nie wierzyła ze jest w ciąży . Jest bardzo dużo takich przypadków ,a tak samo takich które nigdy nie skończyły się pozytywnie . Ale ja wierze ,ze musi być dobrze od kad moje życie się odmieniło wierze w cuda i dobre zakończenia i Tobie życzę pięknego zakończenia w sierpniu ;)

Nie staram się jakoś mega długo, za niedługo stuknie rok. Lekarka potwierdziła moje obawy czyli podejrzenie endometriozy, wiec dlatego na nic nie liczę w tym cyklu. Ale dziękuje za wsparcie 🧡🧡
Ja o pierwsza ciąże starałam się 26 cykli aż wkoncu się udało i dowiedziałam się dopiero jak mdłości mnie złapały ,bo miałam nieregularne cykle . Tez nie wierzyłam już ,ze się udało bo w głowie już miałam ze nigdy nie będę mama i przestałam obserwować swoje ciało .

mój nastrój jest dokładnie taki sam, czuje się jak 💩. Okres spóźnił mi się 3dni (zawsze mam regularny) i już naprawdę myślałam, że jestem w ciąży. A tu zonk, wczoraj okres. Chyba muszę zrobić sobie też przerwę od forum, oczyścić głowę, nie patrzeć na inne testy, nie liczyć dni cyklu, nie planować kiedy będę testować. Muszę się chyba skupić na czymś innym.🤷‍♀️nie wiem czy mi się to uda. Ale starania zaczynają być dla mnie koszmarem.😞
też tak niedawno miałam i też praktycznie nie było mnie na forum. Teraz już mi lepiej, wróciłam i walczę dalej 😉 jeśli potrzebujesz, to z rób sobie ta przerwę. Mnie pomogła choćby w tym, że jak miałam negatywny test, to pierwszy raz chyba nie płakałam

mój nastrój jest dokładnie taki sam, czuje się jak 💩. Okres spóźnił mi się 3dni (zawsze mam regularny) i już naprawdę myślałam, że jestem w ciąży. A tu zonk, wczoraj okres. Chyba muszę zrobić sobie też przerwę od forum, oczyścić głowę, nie patrzeć na inne testy, nie liczyć dni cyklu, nie planować kiedy będę testować. Muszę się chyba skupić na czymś innym.🤷‍♀️nie wiem czy mi się to uda. Ale starania zaczynają być dla mnie koszmarem.😞
Ja kiedy miałam podobnie nie dawałam rady psychicznie w staraniach . Ale to forum dało mi coś więcej dobre duszyczki z dziewczynami z forum mamy kontakt do dziś a minęło już 11 lat od tamtej pory jak trafiłam na BabyBoom.pl po raz pierwszy . Jesteśmy dla siebie jak siostry chociaż każda z nas mieszka od siebie bardzo daleko .

reklama
Nie staram się jakoś mega długo, za niedługo stuknie rok. Lekarka potwierdziła moje obawy czyli podejrzenie endometriozy, wiec dlatego na nic nie liczę w tym cyklu. Ale dziękuje za wsparcie 🧡🧡
Kochana przy endometriozie można też zajść. Dla przykładu ja niby zdrowa, koleżanka z endo 1 cykl starań, a tak straszyli ja wiecznie in vitro 🙈. Głowa do góry 💚🍀, może chwilkę potrwa, ale uda się 💚

Do góry