Zazuu
Fanka BB :)
Awesome wroc do nas jak będziesz drugie robić, ja tu będę
Nie będzie drugiego.
Nigdy w życiu nie wpakowałabym się w te okrutną walkę gdybym jedno już miała przysięgam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Awesome wroc do nas jak będziesz drugie robić, ja tu będę
Tez tak kiedyś mówiłam i wystarczy popatrzeć jaka jestem żałosna , mam 36 i test noszę cały dzień w torebce i co chwilę parze na niego jakby z tej bieli miał wylecieć bocian z bobasemNie będzie drugiego.
Nigdy w życiu nie wpakowałabym się w te okrutną walkę gdybym jedno już miała przysięgam
Uprzejmie proszę się natentychmiast od siebie odpierniczyc i się tak do siebie nie odzywać!!!! Nie zgadzam się żebyś wyzywała moja internetowa koleżankęTez tak kiedyś mówiłam i wystarczy popatrzeć jaka jestem żałosna , mam 36 i test noszę cały dzień w torebce i co chwilę parze na niego jakby z tej bieli miał wylecieć bocian z bobasem
No dobra już potrzebuje rajstopy ... Ale bez kitu to jest takie smutne , cały dzień boli mnie brzuch jak na @ a zamiast tego mam powódź białego śluzu przez co ci chwilę biegam patrzeć czy to jużUprzejmie proszę się natentychmiast od siebie odpierniczyc i się tak do siebie nie odzywać!!!! Nie zgadzam się żebyś wyzywała moja internetowa koleżankę
Życzmy sobie żebyśmy były razem jak najdłużej, ale tylko dlatego, że każda będzie chciała mieć po kilkoro dzieci .Awesome wroc do nas jak będziesz drugie robić, ja tu będę
Ja chyba rozumiem doskonale. Plus mnie goni usunięcie dołu jak najszybciej także tego no. Jedno to będzie dla mnie lawina szczęścia.Nie będzie drugiego.