Ceonis
Fanka BB :)
bo witamina E dodatkowo rozrzedza krew i może doprowadzić do poronieniaczemu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo witamina E dodatkowo rozrzedza krew i może doprowadzić do poronieniaczemu?
No ale nie usunęłam, bo byłam biedna, bo byłam młoda, bo mi moja stomatolog powiedziała, że ząb jest zdrowy. (Też potrafię się bronić)A pomysl, co by było, gdybys po pierwszym razie usunęła te ósemkę? (jestem dzisiaj okrutna!, wybaczcie)
czyli do odstawienia jedno z nich po pozytywnym teście czy profilaktycznie w okolicach 6-12dpo lepiej?bo witamina E dodatkowo rozrzedza krew i może doprowadzić do poronienia
a, nie mieszaj heparyny lub acardu z witaminą E
i mój, i Twój eksperyment zaraz zostaną zniszczoneCały czas mieszam
Od 3 msc
Nie wątpię ale nie kupuje argumentów, mi mama robiła płatny przelew natychmiastowy, jak mnie ząb bolał, bo „wyłam” z bóluNo ale nie usunęłam, bo byłam biedna, bo byłam młoda, bo mi moja stomatolog powiedziała, że ząb jest zdrowy. (Też potrafię się bronić)
to przestań natychmiast !Cały czas mieszam
Od 3 msc
Tak, ciążowy pokazał standardową biel.A ciążowy negatywny?
Zastosowałam skrót myślowy, wybacz brak precyzji Po prostu spodziewałam się okresu, a nie pozytywnego owulaka.Pozytywny test owulacyjny nie oznacza owulacji, to tylko pik LH, tak mi kiedyś napisała @Zazuu Ale działać nigdy nie zaszkodzi w razie co ;P
Od jakiej dawki zaczynałaś?Mam wrażenie, że nasze cykle są podobnie bezowulacyjne
W sensie coś rośnie i wg usg i testów owu i odczuć, ale finalnie nic z tego…
Jutro dam znać, co u mnie po 5x1 clo
ja bym w ogóle nie mieszala, bo witamina E to naturalne rozrzedzenie krwi. Jak ktoś nie cierpi na tromobofilie to po co ryzykowaćczyli do odstawienia jedno z nich po pozytywnym teście czy profilaktycznie w okolicach 6-12dpo lepiej?