Aaa i żeby nie było, że ja taka olewająca- to była niedziela, wakacje i jedyną opcją było pogotowie dentystyczne na NFZ.Nadal będę zwolennikiem niediagnozowania przez telefon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa i żeby nie było, że ja taka olewająca- to była niedziela, wakacje i jedyną opcją było pogotowie dentystyczne na NFZ.Nadal będę zwolennikiem niediagnozowania przez telefon
Ale co ma zrobić @Paula1417 , która jutro wylatuje?
No nie pójdzie rozwiercać zęba.
W tym wypadku najlepszym rozwiązaniem jest antybiotyk i lek przeciwbólowy, a po powrocie musi zrobić z tym porządek.
czy dostałam wyniki po tym jak wyszłam od lekarza i wróciłam do pracy? Otóż : tak
Dziś.Tak, ale koleżanka pisala w wczoraj o 13-tej, ze boli ja ósemka, wiec czas na reakcje był
Akurat chodzę dwa razy w roku do stomatologa.Paula jesy właśnie tym przypadkiem olewającym temat bo dawno jej nie bolało
Dziewczyny błagam przed staraniami leczymy zęby! Nie ma żadnego ale
Dziś.
Akurat chodzę dwa razy w roku do stomatologa.
Jedynie ósemek nie rwałam jeszcze.
Dokładnie. Zapisałam się na teleporadę jutro rano, przed wylotem.Ale co ma zrobić @Paula1417 , która jutro wylatuje?
No nie pójdzie rozwiercać zęba.
W tym wypadku najlepszym rozwiązaniem jest antybiotyk i lek przeciwbólowy, a po powrocie musi zrobić z tym porządek.
Ja jestem u stomatologa co 3 miesiące i wszystkie zęby mam zdrowe .Dziś.
Wczoraj po 13-tej. Sprawdzałam. Nie pisze o czymś, jeśli nie jestem pewna.Dziś.
Oczywiście, dlatego usunę prewencyjnie .Serio to ważne.
Jak już pisałam na staraczkach jest szansa, że przyczyną zatrzymania serduszka w mojej drugiej straconej ciąży był właśnie stan zapalny w ósemce.
Nie róbcie sobie tego
U mnie tak to nie działa .Wczoraj po 13-tej. Sprawdzałam. Nie pisze o czymś, jeśli nie jestem pewna.
Takie wygody typu: dzwonię i dostaje recepte na antybiotyk powodują, ze później się nie robi z tym porządku latami, wiec nadal powtórzę: boli ząb - jedziemy do stomatologa. Mi stomatolog robił kanałowe w Boże ciało, także da się!