Calineczka92
Fanka BB :)
Musisz nadrobić koniecznie!Moj w delegacji, jak wroci będzie 7 dni pod rząd, gdzie tu wytrzymać 7 dni bez seksu no i tak zupelnie przypadkowo czas płodny się zaczyna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz nadrobić koniecznie!Moj w delegacji, jak wroci będzie 7 dni pod rząd, gdzie tu wytrzymać 7 dni bez seksu no i tak zupelnie przypadkowo czas płodny się zaczyna
Jak wszystkie zaczniemy to system się zawiesi, ale inf bedzie odświeżona co 30sDobra Ty się martw a nam daj się cieszyć
BTW sms z. Diagnostyki nie przychodzi mi nigdy, a z alabu kiedyś dostałam 2 godziny po tym jak już se sama na stronie sprawdzilam wynik
Więc nie polegaj na sms.
W ogóle najlepiej daj nam kodi pesel i my będziemy sprawdzać
Dobrze, ze tak, mój powiedział, ze codziennie, co drugi nie wystarczy mój mąż sobie to wziął mocno do sercaMam flashbacki ze starań naturalnych i ginekologa zapisującego mi na kartce w jakie dni mamy uprawiać seks
Ale masz jeszcze daleko, więc zamieni się wspecjalnie dla Ciebie siknelam. Negatywny.
No .... Yyyyy ... Ale jednak beta drgnęła ... Zrób jeszcze test bo to jest dziwne a moze ja po prostu jestem przewrażliwiona odnośnie cp...Prog wpadł i nie pozostawia złudzeń
Zobacz załącznik 1474778
Za pierwszym razem siedzisz i modlisz się do tej igły. Za każdym kolejnym jest łatwiej. Po kilku dniach dochodzisz do obojętności i wbijasz bez większych emocji . Tym bardziej, że pierwszymi zastrzykami u mnie była heparyna i Ovitrelle a to nie boli. :dAle dla mnie to czarna magia trochę . Już widzę siebie i zastanawiająca jak zrobić zastrzyk . Mogę opatrywac straszne rany, kałuże krwi sprzątać , ale zastrzyków jakoś nie lubię robić .
Nie no, mój tak nie powiedział na dzień dobry ;-). To były ostatnie walki przed procedurami wspomaganego rozrodu. Ścisły monitoring i zaplanowany seks. Nasz rekord to nastawienie budzika w sobotę, bo nam wyliczył, że mamy uprawiać seks X godzin przed wizytą, która była przed południem .Dobrze, ze tak, mój powiedział, ze codziennie, co drugi nie wystarczy mój mąż sobie to wziął mocno do serca
Nasi mężowie to mają szczęście w miłości, ile chcą tyle seksu mają, i msją go nawet gdy nie chcąmega udane związki bez szans na skok w bok ze względu na brak siłMnie wczoraj, po czym stwierdziłam, że nie mam siły na złości, przeprosił dobrym trzonowaniem, więc wybaczyłam
Co to kur......a jest ?????????????
Mój by wyliczył na sobotę rano, piątek wieczorem i w niedziele przed kościołem już ja go znam. Ciekawa jestem, czy się dalej zna, bo wcześniej prowadził mnie ok, profilaktykę ma fajna, doradzić umie, ale czy umie leczyć niepłodność tego nie wiem, bo ostatnio udało mi się na zmianie stylu życia i wspomagaczach bez recepty, wiec co teraz wymyśli to zobaczeZa pierwszym razem siedzisz i modlisz się do tej igły. Za każdym kolejnym jest łatwiej. Po kilku dniach dochodzisz do obojętności i wbijasz bez większych emocji . Tym bardziej, że pierwszymi zastrzykami u mnie była heparyna i Ovitrelle a to nie boli. :d
Nie no, mój tak nie powiedział na dzień dobry ;-). To były ostatnie walki przed procedurami wspomaganego rozrodu. Ścisły monitoring i zaplanowany seks. Nasz rekord to nastawienie budzika w sobotę, bo nam wyliczył, że mamy uprawiać seks X godzin przed wizytą, która była przed południem .