reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

@hachette rozumiem, że jesteś już w drodze do labo?
Waiting Patiently GIF by General Hospital

reklama
Hejo, ja chciałam zameldować że ku mojemu zdziwieniu nadal plamię gdzie myślałam że w nocy mnie zaleje.. franca nie chce się rozkręcić -,- już bardzo dawno tak nie miałam.. przeważnie grubej rury się zaczynało

W tym cyklu na żaden 😅 miałam sikać wczoraj ale mnie te plamienia zbiły z tropu bo myślałam że na bank okres.. Jak się nie rozkręci do końca dnia to zrobię 😃
czy tylko ja taka wyrywna do sikania? Ja już bym sikała na Twoim miejscu, ba, w sobotę w 4dniu okresu sikałam teraz jak się dopiero drugiego dnia pobierania krwi skapnelam, że ja tak zalewam te swetry krwią, bo jadę na acardzie przecież cały czas, a okres mam tak skąpy, że prawie wcale i zaczęłam podejrzewać, że może to jednak nie okres 😅

czy tylko ja taka wyrywna do sikania? Ja już bym sikała na Twoim miejscu, ba, w sobotę w 4dniu okresu sikałam teraz jak się dopiero drugiego dnia pobierania krwi skapnelam, że ja tak zalewam te swetry krwią, bo jadę na acardzie przecież cały czas, a okres mam tak skąpy, że prawie wcale i zaczęłam podejrzewać, że może to jednak nie okres 😅
No to właśnie u mnie też swego rodzaju jakieś odstępstwo od normy :/ w tym miesiącu miałam dużo stresujących sytuacji i skrajnych emocji więc może przez to takie anomalie.

Tak czy siak jak się nie rozkreci to sikne. Póki co pęcherz i tak pusty

reklama
Do góry