reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Nie powiem, ze zazdroszczę ale trochę zazdroszczę 😶

Ja kiedyś w ramach afirmacji kupiłam sobie bluzę ciążową z napisem „worth the wait” (wart czekania) i 💩 do dziś leży w folii i z metką i tylko mnie wqrwia 😅

Probuje, ale nigdzie nie ma nowego srajfona pro!!! A innych sie nie opłaca. Mój strupek jest już tak popękany, ze złodziej by go nie wziął 😆

Powinno być zdecydowanie niżej ale spadek imponujący 😅
ja stawiam w tym cyklu na szamanizm i afirmacje. Endo postanowiło dać mi szanse, ja postanowiłam dać szansę szamanizmowi. Więc wyobrażam sobie jak idziemy w grudniowym składzie na wrześniowe mamusie (no kilka z nas dołącza w styczniu, bo szamanizm szamanizmem, ale jednak statystyka statystyką, a zombie zombie zombie, więc kilka z nas będzie musiało dołączyć dopiero w styczniu, ale to najwyżej zrobimy sobie wrześniowo-październikowy wątek mamuś z kresek). To jest mój plan. I tak będzie. Kropka.

reklama
Do góry