reklama
pluto_nova
Moderator
ja bym już osikała testy każdej marki@hachette a może by tak jeszcze coś osikac?
pluto_nova
Moderator
adrenalina zawsze w cenie!A jest sens?
Bolilol
Fanka BB :)
ja stawiam w tym cyklu na szamanizm i afirmacje. Endo postanowiło dać mi szanse, ja postanowiłam dać szansę szamanizmowi. Więc wyobrażam sobie jak idziemy w grudniowym składzie na wrześniowe mamusie (no kilka z nas dołącza w styczniu, bo szamanizm szamanizmem, ale jednak statystyka statystyką, a zombie zombie zombie, więc kilka z nas będzie musiało dołączyć dopiero w styczniu, ale to najwyżej zrobimy sobie wrześniowo-październikowy wątek mamuś z kresek). To jest mój plan. I tak będzie. Kropka.Nie powiem, ze zazdroszczę ale trochę zazdroszczę
Ja kiedyś w ramach afirmacji kupiłam sobie bluzę ciążową z napisem „worth the wait” (wart czekania) i do dziś leży w folii i z metką i tylko mnie wqrwia
Probuje, ale nigdzie nie ma nowego srajfona pro!!! A innych sie nie opłaca. Mój strupek jest już tak popękany, ze złodziej by go nie wziął
Powinno być zdecydowanie niżej ale spadek imponujący
Moonstone
Moderator
Rejczyl!A jest sens?
Zazuu
A jest sens?
Oczekuję jak poyebana
Tylko nie sikaj na nic o czułości 25
reklama
Zazuu
Ekhm ekhm, ile można sikać? Nie chce wywierać presji, ale odświeżam forum zamiast pracować, a mam dużo roboty
Tez powinnam pracować