reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Wróciłam wczoraj do pracy po trzytygodniowej nieobecności i dopiero Was nadrabiam, jestem dopiero na 196 stronie, ale dziś jestem w 28dc, okres za dwa dni i wysikalam se cień i przybiegłam Wam pokazać 😬🙈🙈🙈 nie wiem czy cokolwiek zobaczycie na zdjęciach, ale mi to wyglada na fabryczną. Może nie ochujeje przez te dwa dni 🥴
Ja coś tam widzę ! Jest różowa czy bardziej szara na żywo?

reklama
Wróciłam wczoraj do pracy po trzytygodniowej nieobecności i dopiero Was nadrabiam, jestem dopiero na 196 stronie, ale dziś jestem w 28dc, okres za dwa dni i wysikalam se cień i przybiegłam Wam pokazać 😬🙈🙈🙈 nie wiem czy cokolwiek zobaczycie na zdjęciach, ale mi to wyglada na fabryczną. Może nie ochujeje przez te dwa dni 🥴

Nie widzę, ale jesteś chooyowa w robienie zdjęć

zrób tak nad testem a nie z boku 😂

Nie umiem złapać inaczej, to jest taki cień - cień dlatego myśle, ze fabryczna

Załączniki

• 61786B92-CFDF-4B4F-9280-C291BE341FDF.jpeg
    61786B92-CFDF-4B4F-9280-C291BE341FDF.jpeg
    927,1 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Bo byłam już tyle razy z kreskami które były tylko moją wyobraźnią, ze już mi głupio przed sama sobą robić sobie zbędne nadzieje😔
rozumiem. Rób jak Ci serce podpowiada, najważniejsze, żebys czuła się dobrze i nam nie ochujała :) w każdym razie czekamy z zacisnietymi kciukami na rozwój sytuacji

Do góry