reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

to my z kolei mamy przy łóżku morke chusteczki, żeby się trochę ogarnąć i teraz zapach chusteczek dla dzieci kojarzy mi się z seksem... 😂
My dawniej do takiego ogarniania używaliśmy papieriwego ręcznika kuchennego albo chusteczek higienicznych ale stwierdziliśmy że papier toaletowy wyjdzie taniej 😅 więc przy łóżku zawsze leży rolka papieru 😄

reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki i dobre słowa, jestem juz po pobraniu, wynik będzie pewnie 17-18 :) daleka jestem od entuzjazmu póki co, ale Wasze wsparcie jest nieocenione 🧡
Jeju! Jaka jestem podekscytowana!
Family Guy Reaction GIF

Ja się przekonałam co @Madame JS miała na myśli z badaniem w innych krajach

2 tyg temu w Polsce moje TSH było 9.4 (przy max 4.2) a teraz właśnie odebrałam wyniki powtórzone tutaj i nagle 4.6 (przy max 4.2) 🤯

Nadzieja taka że zaznaczyli by przedyskutować to z lekarzem. Chyba muszę cisnąć o leki jeśli staramy się o ciążę prawda? 🥺

2 tyg temu w Polsce moje TSH było 9.4 (przy max 4.2) a teraz właśnie odebrałam wyniki powtórzone tutaj i nagle 4.6 (przy max 4.2) 🤯

Nadzieja taka że zaznaczyli by przedyskutować to z lekarzem. Chyba muszę cisnąć o leki jeśli staramy się o ciążę prawda? 🥺
tsh na pewno mocno do zbicia. nie bierzesz na to leków?

Co prawda nie budziłam z @lady_in_blue jednego wspólnego prześcieradła 😂 ale zdarzało nam się wymieniać po robieniu dziecka😂
Nie powiem, ze zazdroszczę ale trochę zazdroszczę 😶

Zastanawiałam się ostatnio będąc w Pepco czy jak kupię sweet ciuszki bobaskowe to może coś przywołam. Po czym strzeliłam facepalm i pomyślałam jesteś jebnietą frajerką 🤣
Edit ale tonący brzytwy się chwyta, może Picolo zadziała 🤣🤣
Ja kiedyś w ramach afirmacji kupiłam sobie bluzę ciążową z napisem „worth the wait” (wart czekania) i 💩 do dziś leży w folii i z metką i tylko mnie wqrwia 😅
Coś widzę, ale jeśli to cionsz to proszę se kupić telefon 😂
Probuje, ale nigdzie nie ma nowego srajfona pro!!! A innych sie nie opłaca. Mój strupek jest już tak popękany, ze złodziej by go nie wziął 😆

Powinno być zdecydowanie niżej ale spadek imponujący 😅

tsh na pewno mocno do zbicia. nie bierzesz na to leków?
nie biorę. To że mogę mieć problemy odkryłam dopiero 2 tygodnie temu ☹️

A teraz się boje ze 4.6 czyli lekko ponad normę to będzie musiała być awantura by lekarz w UK dał mi leki więc chciałam się upewnić że napewno muszę mocno na to cisnąć. Zobaczymy, ma się ze mną skontaktować. Boje się że to wszystko znowu się przedłuży 😓

reklama
Nie powiem, ze zazdroszczę ale trochę zazdroszczę 😶

Ja kiedyś w ramach afirmacji kupiłam sobie bluzę ciążową z napisem „worth the wait” (wart czekania) i 💩 do dziś leży w folii i z metką i tylko mnie wqrwia 😅

Probuje, ale nigdzie nie ma nowego srajfona pro!!! A innych sie nie opłaca. Mój strupek jest już tak popękany, ze złodziej by go nie wziął 😆

Powinno być zdecydowanie niżej ale spadek imponujący 😅
mąż mówi że wynik taki kiepski w Polsce bo byłam daleko od niego i się zestresowałam 😅

Do góry