reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja tam widzę ten cień na tym drugim zdjęciu. Taki bardzo delikatny cień ale jest.
Bo ona tam jest, ja ja widzę wyraźnie tylko na zdjeciu nie potrafię uchwycić 🙈 ale wlasnie delikatna dlatego myśle, ze fabryczna
Od kiedy nie rozróżniasz kolorów 😂😂😂😂
Aktualnie to nie wiem jak się nazywam 😶

Dobra, najwyżej po raz tysiąc pierwszy spadnę z wysokiego konia, zjem śniadanie i pójdę na betę

Bo ona tam jest, ja ja widzę wyraźnie tylko na zdjeciu nie potrafię uchwycić 🙈 ale wlasnie delikatna dlatego myśle, ze fabryczna

Aktualnie to nie wiem jak się nazywam 😶

Dobra, najwyżej po raz tysiąc pierwszy spadnę z wysokiego konia, zjem śniadanie i pójdę na betę

No czekam!
Nareszcie jakąś dobra wiadomość! 😍😍😍😍

Wróciłam wczoraj do pracy po trzytygodniowej nieobecności i dopiero Was nadrabiam, jestem dopiero na 196 stronie, ale dziś jestem w 28dc, okres za dwa dni i wysikalam se cień i przybiegłam Wam pokazać 😬🙈🙈🙈 nie wiem czy cokolwiek zobaczycie na zdjęciach, ale mi to wyglada na fabryczną. Może nie ochujeje przez te dwa dni 🥴
co mym oczom się ukazało?! Cień u @hachette?! 😱♥️

Na tym chyba najlepiej widać cokolwiek, więcej nie robię bo już wysechł i pozolkl
4F592679-0021-48B6-BD1F-BFB8C4A7303E.jpeg

reklama
Do góry