Zazuu
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia
Od kiedy nie rozróżniasz kolorów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia
Bo ona tam jest, ja ja widzę wyraźnie tylko na zdjeciu nie potrafię uchwycić ale wlasnie delikatna dlatego myśle, ze fabrycznaJa tam widzę ten cień na tym drugim zdjęciu. Taki bardzo delikatny cień ale jest.
Aktualnie to nie wiem jak się nazywamOd kiedy nie rozróżniasz kolorów
Bo ona tam jest, ja ja widzę wyraźnie tylko na zdjeciu nie potrafię uchwycić ale wlasnie delikatna dlatego myśle, ze fabryczna
Aktualnie to nie wiem jak się nazywam
Dobra, najwyżej po raz tysiąc pierwszy spadnę z wysokiego konia, zjem śniadanie i pójdę na betę
co mym oczom się ukazało?! Cień u @hachette?!Wróciłam wczoraj do pracy po trzytygodniowej nieobecności i dopiero Was nadrabiam, jestem dopiero na 196 stronie, ale dziś jestem w 28dc, okres za dwa dni i wysikalam se cień i przybiegłam Wam pokazać nie wiem czy cokolwiek zobaczycie na zdjęciach, ale mi to wyglada na fabryczną. Może nie ochujeje przez te dwa dni
Na tym chyba najlepiej widać cokolwiek, więcej nie robię bo już wysechł i pozolkl
Zobacz załącznik 1474482
No widać !Na tym chyba najlepiej widać cokolwiek, więcej nie robię bo już wysechł i pozolkl
Zobacz załącznik 1474482