reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
ja od 8. Dziś 10.
Oficjalnie dodatje do znielubionych przeze mnie tekstów "o to jeszcze za wcześnie u Ciebie na testowanie, może jeszcze coś się pojawi". Wszystkie wiemy, że po prostu nie zaszłam i daltego test jest biały i nic się tam nie pojawi

Ja od 5 dziś 8.
Generalnie baaaaaaaaaaaardzo mnie wkurvvia to gadanie "za wcześnie, mojej szwagierki córko kolezanli sąsiadka miała pozytyw dopiero 2 miesiące po dacie miesiączki".
Kurva wszyscy wiemy, że 99% testujących nie zna prawdziwej daty miesiączki 😂 ja znam.

Ja od 5 dziś 8.
Generalnie baaaaaaaaaaaardzo mnie wkurvvia to gadanie "za wcześnie, mojej szwagierki córko kolezanli sąsiadka miała pozytyw dopiero 2 miesiące po dacie miesiączki".
Kurva wszyscy wiemy, że 99% testujących nie zna prawdziwej daty miesiączki 😂 ja znam.
Ja nie znam , w tym cyklu nic nie sprawdzałam a że dziś będą testy w paczkomacie to pewnie jeden osikam 😅 poza tym według flo dziś 8 dpo a według premmom 3 dpo 🤣🤣🤣

reklama
Wróciłam wczoraj do pracy po trzytygodniowej nieobecności i dopiero Was nadrabiam, jestem dopiero na 196 stronie, ale dziś jestem w 28dc, okres za dwa dni i wysikalam se cień i przybiegłam Wam pokazać 😬🙈🙈🙈 nie wiem czy cokolwiek zobaczycie na zdjęciach, ale mi to wyglada na fabryczną. Może nie ochujeje przez te dwa dni 🥴

Załączniki

• 3CCCFAF3-BC77-4CD8-844F-75454F6D4212.jpeg
    3CCCFAF3-BC77-4CD8-844F-75454F6D4212.jpeg
    633,8 KB · Wyświetleń: 156
Do góry