reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Ja tam leżę pod kołderką i nie wiem o czym gadaszDzień dobry w ten mroźny poranek
Mrufka@@1
Ale zazdro ja zamarzlam jadąc do pracyJa tam leżę pod kołderką i nie wiem o czym gadasz
LadyCaro
ja przez ostatnie 2 dni też, a dziś home office nareszcie!Ale zazdro ja zamarzlam jadąc do pracy
i jutro też. Dodatkowo dziś jestem słomianą wdową więc czeka mnie SPA, słuchanie podcastów w wannie i skoro nie jestem w ciąży to i wina sie napije
Zazuu
LadyCaro
ja od 8. Dziś 10.Pjona
Tak... Testuje od 5dpo
Oficjalnie dodatje do znielubionych przeze mnie tekstów "o to jeszcze za wcześnie u Ciebie na testowanie, może jeszcze coś się pojawi". Wszystkie wiemy, że po prostu nie zaszłam i daltego test jest biały i nic się tam nie pojawi
Zazuu
ja od 8. Dziś 10.
Oficjalnie dodatje do znielubionych przeze mnie tekstów "o to jeszcze za wcześnie u Ciebie na testowanie, może jeszcze coś się pojawi". Wszystkie wiemy, że po prostu nie zaszłam i daltego test jest biały i nic się tam nie pojawi
Ja od 5 dziś 8.
Generalnie baaaaaaaaaaaardzo mnie wkurvvia to gadanie "za wcześnie, mojej szwagierki córko kolezanli sąsiadka miała pozytyw dopiero 2 miesiące po dacie miesiączki".
Kurva wszyscy wiemy, że 99% testujących nie zna prawdziwej daty miesiączki ja znam.
Mrufka@@1
Ja nie znam , w tym cyklu nic nie sprawdzałam a że dziś będą testy w paczkomacie to pewnie jeden osikam poza tym według flo dziś 8 dpo a według premmom 3 dpoJa od 5 dziś 8.
Generalnie baaaaaaaaaaaardzo mnie wkurvvia to gadanie "za wcześnie, mojej szwagierki córko kolezanli sąsiadka miała pozytyw dopiero 2 miesiące po dacie miesiączki".
Kurva wszyscy wiemy, że 99% testujących nie zna prawdziwej daty miesiączki ja znam.
reklama
hachette
Wróciłam wczoraj do pracy po trzytygodniowej nieobecności i dopiero Was nadrabiam, jestem dopiero na 196 stronie, ale dziś jestem w 28dc, okres za dwa dni i wysikalam se cień i przybiegłam Wam pokazać nie wiem czy cokolwiek zobaczycie na zdjęciach, ale mi to wyglada na fabryczną. Może nie ochujeje przez te dwa dni
Załączniki