reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Hejo hej. Kurcze do @ jeszcze 4 dni. A ja juz czuje ze przyjdzie na dniach. Bola mnie strasznie piersi nawet w nocy potrafie obudzic sie z bolu i od dwoch dni ciagna mnie jajniki. Takze 🩸przybywa. Nie testuje narazie bo nie ma po co test planuje dopiero na dzien @ tak bedzie najbezpieczniej dla mojej psychiki. W tym cyklu nie bralam juz wczesniej wspomnianej luteiny. Pobralam dwa cykle i po rozmowach z wami doszlam do wniosku ze rzeczywiscie glupota jest brac od 16 dnia cyklu przez 10 dni bez badania czy i kiedy wystepuje owulacja. Takze ten cykl nadal uwazam za stracony. Chociaz nie proznowalismy, ale tez nie spinalismy się. Jesli w tym cyklu nic nie pyklo. To kolejny cykl nie zagladam nawet w kaledarzyk. Bede udzielac sie na styczniowych staraniach bez okreslenia daty tesowania. Poprostu bedziemy sie kochac wtedy kiedy bedzie nam sie chcialo a nie wtedy kiedy wydaje mi sie ze mam plodne. Jesli styczen nie pyknie w lutym pojde na monitoring cyklu i sie zobaczy.

reklama
Do góry