AScarlett
Moderator
Nie wiadomo!A prosze bardzo. Niestety to tylko zastrzyk.
Ja liczę że to jednak rośnie bombelek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiadomo!A prosze bardzo. Niestety to tylko zastrzyk.
To jakoś powoli rośnie ten bombelek, że od wczoraj nie jest ciemniejszy ten testNie wiadomo!
Ja liczę że to jednak rośnie bombelek
My tu wszyscy marzymy o białych świętach, ale nie aż takMoge na sikać dla Ciebie i wrzucić bialy test jak chcesz
Dzis jakies 7dpo, może juz cos bedzie widać xDMy tu wszyscy marzymy o białych świętach, ale nie aż tak
dzięki, trochę mi lepiejA prosze bardzo. Niestety to tylko zastrzyk.
Ja też bliźniakPiona blizniaki
Super wiadomość!Dziewczyny, bede się już z Wami żegnała. Beta przyrasta, progesteron tez jest w porządku Dziękuje za dobre rady i wsparcie w trakcie tych starań. Gdyby nie monitoring owulacji u gina, dalej polegalabym na aplikacji w telefonie Życzę, zeby każda z Was już wkrótce zobaczyła te upragnione 2 kreski i za 9 miesięcy tuliła swoje dzieciątko. Piszę to w swoje 34 urodziny i moim życzeniem jest aby każdej z Was się udało powodzenia laski!
Ale mogę Ci w tajemnicy napisać, że mąż sądzi, że będę sikać w Sylwestra.Wrzućcie jakieś dwie kreski, bo mam doła. Nie wierzę, że żadna nie sikała dziś ;>
no wez, co to za strajk?Ale mogę Ci w tajemnicy napisać, że mąż sądzi, że będę sikać w Sylwestra.
Niedoczekanie.
No wiesz, ja i tak w ciążę zajść nie mogę, to po co mam sikać?no wez, co to za strajk?