reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

U nas nie ma nikogo tak emocjonalnego jak ona. I tak jest od urodzenia xD także ewentualnie podmienili ją w szpitalu. Nasz wpływ też nie bardzo, bo ja nie będę ukrywać, że czasem już nie wytrzymuję i mówię coś w stylu: czego znowu płaczesz - bo naprawdę to nie jest tak, że ona ma powód, zwykle płacze bez powodu - bo nie wiem kwiatek jest czerwony i jest taki piękny.
O ile mogłabym zrozumieć, że płacze o nowego iphona bo jest rozpuszczona, to serio nikt u nas się nie wzrusza od pierdół. Nawet J. ma coraz częściej takie WTF - przeraża mnie to, bo w mojej ocenie będzie jej bardzo ciężko w życiu bo ja uważam, że dupę trzeba mieć twardą

Edit. Co do wiary w znaki :p to wiesz nie wierzysz, a ja np. widzę u Ciebie wiele wspólnych cech z moim bratem (07.05 :) ) a jednak się nie znacie xD
Ja jestem bliźniakiem i też jestem tak emocjonalna że to dramat ! Wzruszam się na każdym kroku a mimo to mam twarda dupę bo mimo tego co mnie spotkało pre dalej do przodu , jeszcze nie do końca z uniesioną głową ale jednak. Także jedno nie wyklucza drugiego :)

reklama
😭

Gdzieś tam głęboko wiedziałam że nawet małe dawki alkoholu to źle ale zaczął się okres świąteczny i szczególnie w pracy jak nagle na imprezie nic nie pije to mogliby coś podejrzewać ☹️ więc teraz zdarza mi się kieliszek czy dwa max czerwonego wina tygodniowo 😐
Dla mnie takie skrajne podejście jakie u Ciebie widac jest szkodliwe dla głowy. Teraz masz płaczki, że pijesz 2 lamki wina w tygodniu i napewno cała Twoja płodność idzie w pisdu. To nie jest tak!
wiadomo, trzeba mieć świadomość, ze alko jest szkodliwe, ale wypicie od czasu do czasu lamki wina nie dprawi, ze Twoje jajka umrą a Twoje endo bedzie miało pół milimetra.
Nie propagujmy skrajnych podejsć, bo nigdy nie są dobre.

Dla mnie takie skrajne podejście jakie u Ciebie widac jest szkodliwe dla głowy. Teraz masz płaczki, że pijesz 2 lamki wina w tygodniu i napewno cała Twoja płodność idzie w pisdu. To nie jest tak!
wiadomo, trzeba mieć świadomość, ze alko jest szkodliwe, ale wypicie od czasu do czasu lamki wina nie dprawi, ze Twoje jajka umrą a Twoje endo bedzie miało pół milimetra.
Nie propagujmy skrajnych podejsć, bo nigdy nie są dobre.
nie no na szczęście teraz własnie nie robię takiego dramatu i pije te 2 kieliszki wina bo równowaga musi być a więcej nawet nie chce bo na starość głowa jakby nie ta sama 😉 ale bardziej smakowało gdy myślałam że jego niewielkie ilości mogą mieć pozytywne skutki 😉

o to to, ja chyba też zrozumiałam że to może potrwać więc oczywiście lepiej o siebie dbać ale też walnąć czasem chociaż te winko

Moja koleżanka stara się od 11 miesięcy i nawet na podróż poślubna nie pojechała bo nie chce latać w razie czego. Z miesiąca na miesiąc wpada w coraz większą depresję bo wszystko jest podporządkowane temu by zajść ☹️

Ja, mająca za planowe i częściowo opłacone wakacje w sierpniu 2023

Suspicious Monkey GIF by MOODMAN

reklama
Wiem, że ten temat już był poruszany, ale strasznie mnie przeraża to że w Polsce nie można odmówić alkoholu :o
ja jestem w UK ale alkoholicy nawet gorsi 🤣

To nawet nie chodzi o to że nie można odmówić, wiadomo że nikt mnie nie zmusza. Bardziej chodzi o to ze skoro wcześniej piłam a teraz nagle odmawiam na imprezach świątecznych to ludzie w pracy mogą pomyśleć że coś jest na rzeczy i mi się przyglądac a to chyba dodaje tylko stresu ☹️ w każdym razie dobra podpowiedź z tym że jestem na lekach i nie mogę!

Do góry