reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Dużo zdrówka i odpoczynku 💚
Dziękuję:) mnie chyba też dopadł jakiś kryzys tak jak dziewczyny pisały. Fizycznie może i nie czuje się tragicznie i mogłabym pracować z domu. Ale też jakiś dół mnie dopadł i po prostu mi się nie chce. Poza tym człowiek zawsze taki głupi chodzi zasmarkany do roboty a przecież tyle z wypłaty mu potrącają na te wszystkie składki

reklama
mam nadzieję, że teraz los Ci "wynagrodzi" (wiem, że to nieodpowiednie słowo, że nie da się wynagrodzić takiego cierpienia, ale myślę, że wiesz, co mam na myśli i mam nadzieję, że nie sprawiam Ci przykrości tym słowem, nie umiem znaleźć bardziej odpowiedniego)
Dziękuję , wiem co masz na myśli . Ciężko jest dobrać słowa w takiej sytuacji , widzę to po moich najbliższych że im ciężko czasem coś zagadac
Ach, to u nas i 2020, i 2021, i 2022 nie szczędził.

W 2020 nagle zmarła mama męża (nie COVID), rok później jego tata (podciągnęli go pod COVID mimo, że był przyjęty z udarem), oboje byli przed 60-tką, mama to nawet 55 nie miała 🙁. No a w tym roku moje poronienie.

Z tym, że my zawsze uśmiechnięci i optymistycznie nastawieni do życia, więc liczę, że będzie dobrze. I tak wyrzucamy z siebie te negatywne emocje, staramy się, żeby nami nie zawładnęły.
Cieszymy się każdym dniem.

@Bolilol , kiedy Ty masz w tym styczniu urodziny, bo ja 7 i wyjeżdżamy wtedy🙂.
Bardzo współczuję strat ;( oby teraz już tylko radośnie do przodu ( samo to sobie codziennie powtarzam ) i jak ktoś z boku na mnie patrzy to też jestem z tych radosnych co miesiąc dzień dobry zawsze się uśmiechają ale to co się dzieje w środku to co innego.

Co do staraczkowych tematów to ja chyba właśnie też mam owulację 😅 oczywiście niczym nie potwierdzona ale takie mam odczucia hehe a w niedzielę były sexy jeden po drugim , tylko nie z tym chińsko japońskim odstępem czasowym więc pewnie nic z tego 😅

Dziękuję:) mnie chyba też dopadł jakiś kryzys tak jak dziewczyny pisały. Fizycznie może i nie czuje się tragicznie i mogłabym pracować z domu. Ale też jakiś dół mnie dopadł i po prostu mi się nie chce. Poza tym człowiek zawsze taki głupi chodzi zasmarkany do roboty a przecież tyle z wypłaty mu potrącają na te wszystkie składki
No to prawda. Ja sama też miałam delikatny kryzys i musiałam wziąć oddech, taki chyba okres, sporo na głowie i tak się kumuluje. Święta to też tak w sumie dużo osób by się cieszyło z ciąży bo to tak jakoś taka magia w pełni🙈. A z drugiej strony nowy rok, nowe możliwości 🤷‍♀️.

Chciałabym Was odciągnąć od podsumowań roku 😇
Jak spędzacie Mikołajki ❄
Ja zeżarłam rogalika z ciasta francuskiego z kremem budyniowym i wiśnią - ale pyszota 😋😋😋
Pobolewa mnie brzuch, bolą piersi i chyba wywęszyłam różowy śluz więc już czai się @ tuż tuż... w planie mam zeżarcie jeszcze ptysia - no w końcu zasłużył mój smuteczek na pociechę 😉😍🥰😋🎄☃️
Jeśli o Mikołajki chodzi, to wciągnęłam właśnie pół białej czekolady i popijam herbatkę z miodem i sokiem malinowym.
🤭
Rano śmiech i uśmiech, dopóki nie zdałam sobie sprawy, że 6.12 to miałabym być na porodówce. Humorzasty dzień bardzo, czekam na @ i tak się pewnie będę turlać pomiędzy lodówką a pracą przy laptopie, bo pogoda za oknem mnie nie zachęca
🤪
Wiecie z pozytywów ostatnio, to nigdy między mną a mężem nie było tak blisko jak teraz, rozumiemy się jak nigdy, jest tyle miłości i dobrych słów. Proszę tylko żeby tak zostało
❤️
ta strata w tym roku trochę nas przeorała ale też wzmocniła.😞

Ja tylko podsumuje, że nie zajście w ciąże trochę zmieniło wszystkie moje plany. Zmieniłam pracę, w której miałam umowę o prace na czas nieokreślony, bo nie jestem w ciąży to można zaryzykować, w nowej pracy nie przedłużyli mi umowy, bo wybuchła wojna i zmienił się całkowicie rynek, wiec teraz staramy się o dziecko a ja żyje z dorywczych zleceń. W sumie to już nie patrzę jaka mam umowę i jaką pracę, bo priorytetem jest zajście.

Chciałabym Was odciągnąć od podsumowań roku 😇
Jak spędzacie Mikołajki ❄
Ja zeżarłam rogalika z ciasta francuskiego z kremem budyniowym i wiśnią - ale pyszota 😋😋😋
Pobolewa mnie brzuch, bolą piersi i chyba wywęszyłam różowy śluz więc już czai się @ tuż tuż... w planie mam zeżarcie jeszcze ptysia - no w końcu zasłużył mój smuteczek na pociechę 😉😍🥰😋🎄☃️
Ja właśnie idę na popołudniowke do pracy 😭 leje, ciemno zimno.. Do tego mam takie nudności od rana, że albo się zerzygam albo kogoś zabiję 🤣

reklama
Do góry