reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Kiedyś spotkałam się ze stwierdzeniem, że toxo dużo łatwiej/częściej zarazi się człowiek od surowego kota aniżeli od kota. W sumie ta teoria mogłaby się podpiąć pode mnie i znajoma, ja kociara ona nie. Ja nie przeszłam, a ona tak 🙈, ale nie mam na to badań naukowych, jedynie spotkałam się z opinią takę od lekarza usłyszana.
Surowego kota 🤣🤣🤣🤣

reklama
Wracając do toxo, to najniebezpieczniejsza jest na początku ciąży, w późniejszym okresie już jest troszkę lepiej, dokładnie teraz nie pamiętam, ale coś czytałam na ten temat.
Ogólnie sprzątnie na bieżąco kuwety zachowuje bezpieczeństwo 😁.
Z takich badań, które slyszlama, że mogą blokować zajście, a często owulację, a dużo osób jest zarażonych i ja ma bezobjawowo helicobacter(ale jakoś nie doczytałam naukowo), więc nie wiem na ile prawdy 🤷‍♀️

Do góry