paaa123
Początkująca w BB
Zazwyczaj okolo 28 dniJeśli pokazuje że peak to owulacja nie jest tego samego dnia tylko 12-24h później czyli mozliwe że dzisiaj miałaś. Jak długie cykle masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazwyczaj okolo 28 dniJeśli pokazuje że peak to owulacja nie jest tego samego dnia tylko 12-24h później czyli mozliwe że dzisiaj miałaś. Jak długie cykle masz?
No gdzie peak, ten test co apka oznaczyla to jakaś miernotaDokładnie, zapomniałam zapytać czy robiłaś tak jak zawsze, bo niby jest ciemne, ale jednak chyba nie to.
Tak tylko dzisiaj innej firmy test. Zmyliło mnie też to że ostatnio byłam u ginekologa i powiedziała że już po owulacji a według kalendarza dzień lub dwa przed...Dokładnie, zapomniałam zapytać czy robiłaś tak jak zawsze, bo niby jest ciemne, ale jednak chyba nie to.
Ten test zdecydowanie nie jest pozytywny i to nie pik.Cześć! Jestem nowa na forum od 4 miesiecy bezskuteczne starania o 2 bobo. Kilka dni temu rozpoczęłam próby z testami owulacyjnymi. Teoretycznie według kalendarza owulacja powinna być w piątek a testy pokazują że peak już był...pomożecie to ogarnąć? Testowanie też będzie już w grudniu myślę że 15.12
Ok to działam dalejJak dla mnie, to co apka pokazała, to nie pik. Do piku jeszcze musisz trochę testów obsikać.
Zapraszam potem do testowania wspólnie z nami.
Wszystkie licza na prezentJaki tłum w te Mikołajki …
Wszystkie chca w II kreskiJaki tłum w te Mikołajki …