reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Jest możliweDziewczyny, czy jest mozliwe plamienie implantacyjne 8 dni po owulacji? jeśli głupie pytanie zignorujcie
ZuKinia22
Początkująca w BB
Dziekuje za odpowiedzJest możliwe
Jaki tłum w te Mikołajki …
angeliskax
Moderator
A niech będzie 18.12.
paaa123
Początkująca w BB
Cześć! Jestem nowa na forum od 4 miesiecy bezskuteczne starania o 2 bobo. Kilka dni temu rozpoczęłam próby z testami owulacyjnymi. Teoretycznie według kalendarza owulacja powinna być w piątek a testy pokazują że peak już był...pomożecie to ogarnąć? Testowanie też będzie już w grudniu myślę że 15.12
Załączniki
LadyCaro
Fanka BB :)
kalendarz kalendarzem, testy mówią, że owulka narazie nie jest blisko. Rób testy dalejCześć! Jestem nowa na forum od 4 miesiecy bezskuteczne starania o 2 bobo. Kilka dni temu rozpoczęłam próby z testami owulacyjnymi. Teoretycznie według kalendarza owulacja powinna być w piątek a testy pokazują że peak już był...pomożecie to ogarnąć? Testowanie też będzie już w grudniu myślę że 15.12
angeliskax
Moderator
Jeśli pokazuje że peak to owulacja nie jest tego samego dnia tylko 12-24h później czyli mozliwe że dzisiaj miałaś. Jak długie cykle masz?Cześć! Jestem nowa na forum od 4 miesiecy bezskuteczne starania o 2 bobo. Kilka dni temu rozpoczęłam próby z testami owulacyjnymi. Teoretycznie według kalendarza owulacja powinna być w piątek a testy pokazują że peak już był...pomożecie to ogarnąć? Testowanie też będzie już w grudniu myślę że 15.12
reklama
angeliskax
Moderator
Dokładnie, zapomniałam zapytać czy robiłaś tak jak zawsze, bo niby jest ciemne, ale jednak chyba nie to.kalendarz kalendarzem, testy mówią, że owulka narazie nie jest blisko. Rób testy dalej