królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja w "Zakopanem"... przed tvJa też na białej sali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w "Zakopanem"... przed tvJa też na białej sali
U mnie są znajomi. W tym 3-miesięczna księżniczkaJa też na białej sali
A ja na Śląsku oczywiscie przed tvJa w "Zakopanem"... przed tv
Mnie boli brzuch cycki plecy małpa sie zbliża@Aczkolwiek@to_na_pralkę jakby co jestem tu na forum obecna do 00:30 dawaj znać, co się u Ciebie dzieje. Kiedy termin @? Ktoś z tego gorum podobnie do mnie spędza sylwka przed tv na kanapie? Bez fanfarów, bo się nudze trochę.
Ogolnie oboje ze chłopem po seksie z wczoraj (tzn on- bo mnie to juz cos brało od 22.12) jesteśmy przeziębieni, a moja srednia córka (11lat) ma lepszego sylwka ode mnie, bo poszła na domowke i nockę do koleżanki...
Co do psów dziś. Moje obie suczki zupełnie nie zwracają uwagi na te hałasy z zewnątrz za to samiec jest podekscytowany bardziej niz wystraszony, lata i sprawdza skąd dźwięk. Za to ludzi posralo, bo ewidentnie od 20 zaczęli szalec, pewnie dzieciom prezentują.
Co do wesela na tys osób jeśli zrobisz 31.12 to się wpraszam, marzy mi się uczestnictwo w rakim weselu
Boli mnie dziś brzuch i cycki na @, chyba szamanizm sprawił, ze przyjdzie wcześniej
Łączmy sięA ja na Śląsku oczywiscie przed tv
Liczy się podzielnosc uwagi z nami@black_angel , jeśli Sylwek przed planszówką z rodziną się liczy, to my prawie jak przed tv.
Mieliśmy siedzieć przy ognisku, ale nasz piesek za bardzo boi się petard i tak wychodzimy na ognisko, jak ktoś smaży kiełbaskę albo idzie na dymka, albo popilnować kociołka przy dymku.
OczywiścieŁączmy się
Ja też jestem ciekawa co to u @Aczkolwiek@to_na_pralkę .@Aczkolwiek@to_na_pralkę jakby co jestem tu na forum obecna do 00:30 dawaj znać, co się u Ciebie dzieje. Kiedy termin @? Ktoś z tego gorum podobnie do mnie spędza sylwka przed tv na kanapie? Bez fanfarów, bo się nudze trochę.
Ogolnie oboje ze chłopem po seksie z wczoraj (tzn on- bo mnie to juz cos brało od 22.12) jesteśmy przeziębieni, a moja srednia córka (11lat) ma lepszego sylwka ode mnie, bo poszła na domowke i nockę do koleżanki...
Co do psów dziś. Moje obie suczki zupełnie nie zwracają uwagi na te hałasy z zewnątrz za to samiec jest podekscytowany bardziej niz wystraszony, lata i sprawdza skąd dźwięk. Za to ludzi posralo, bo ewidentnie od 20 zaczęli szalec, pewnie dzieciom prezentują.
Co do wesela na tys osób jeśli zrobisz 31.12 to się wpraszam, marzy mi się uczestnictwo w rakim weselu
Boli mnie dziś brzuch i cycki na @, chyba szamanizm sprawił, ze przyjdzie wcześniej