Ale nie za późno, piszą w nie których miejscach że może to być 6-12 dniJestem 9-10dpo wiec to by było późno niestety
reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Właśnie na okres jakoś dziwnie za szybko, ech :/Ale nie za późno, piszą w nie których miejscach że może to być 6-12 dni
Nie chce nikogo też wprowadzać w błąd ale ja miałam tak przy pierwszej ciąży, krople żywej krwi kilka dni przed @Właśnie na okres jakoś dziwnie za szybko, ech :/
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Rozumiem i na nic się nie nastawiam, dziele się doświadczeniem tez dla innych, bo może komuś to w czymś pomozeNie chce nikogo też wprowadzać w błąd ale ja miałam tak przy pierwszej ciąży, krople żywej krwi kilka dni przed @
królowa_kresek😉🙃
@Aczkolwiek@to_na_pralkę jakby co jestem tu na forum obecna do 00:30 dawaj znać, co się u Ciebie dzieje. Kiedy termin @? Ktoś z tego gorum podobnie do mnie spędza sylwka przed tv na kanapie? Bez fanfarów, bo się nudze trochę.
Ogolnie oboje ze chłopem po seksie z wczoraj (tzn on- bo mnie to juz cos brało od 22.12) jesteśmy przeziębieni, a moja srednia córka (11lat) ma lepszego sylwka ode mnie, bo poszła na domowke i nockę do koleżanki...
Co do psów dziś. Moje obie suczki zupełnie nie zwracają uwagi na te hałasy z zewnątrz za to samiec jest podekscytowany bardziej niz wystraszony, lata i sprawdza skąd dźwięk. Za to ludzi posralo, bo ewidentnie od 20 zaczęli szalec, pewnie dzieciom prezentują.
Co do wesela na tys osób jeśli zrobisz 31.12 to się wpraszam, marzy mi się uczestnictwo w rakim weselu
Boli mnie dziś brzuch i cycki na @, chyba szamanizm sprawił, ze przyjdzie wcześniej
Ogolnie oboje ze chłopem po seksie z wczoraj (tzn on- bo mnie to juz cos brało od 22.12) jesteśmy przeziębieni, a moja srednia córka (11lat) ma lepszego sylwka ode mnie, bo poszła na domowke i nockę do koleżanki...
Co do psów dziś. Moje obie suczki zupełnie nie zwracają uwagi na te hałasy z zewnątrz za to samiec jest podekscytowany bardziej niz wystraszony, lata i sprawdza skąd dźwięk. Za to ludzi posralo, bo ewidentnie od 20 zaczęli szalec, pewnie dzieciom prezentują.
Co do wesela na tys osób jeśli zrobisz 31.12 to się wpraszam, marzy mi się uczestnictwo w rakim weselu
Boli mnie dziś brzuch i cycki na @, chyba szamanizm sprawił, ze przyjdzie wcześniej
Ostatnia edycja:
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Normalnie powinno być 4-5 stycznia, ale teraz to nie wiem. Ja mam gości, ale krew na papierze mnie jakoś zadziwiła mocno. Nie jest możliwe, żebym miała plamienie przed okresem 4-5 dni. 2 dni to tak, ale nie tyle. No cóż. To może świadczyć o tym, ze jestem mocno rozregulowana jednak wciąż :/@Aczkolwiek@to_na_pralkę jakby co jestem tu na forum obecna do 00:30 dawaj znać, co się u Ciebie dzieje. Kiedy termin @? Ktoś z tego gorum podobnie do mnie spędza sylwka przed tv na kanapie? Bez fanfarów, bo się nudze trochę.
Co do psów dziś. Moje obie suczki zupełnie nie zwracają uwagi na te chałasy z zewnątrz za to samiec jest podekscytowany bardziej niz wystraszony, lata i sprawdza skąd dźwięk. Za to ludzi posralo, bo ewidentnie od 20 zaczęli szalec, pewnie dzieciom prezentują.
królowa_kresek😉🙃
Moze trwać od kilku dni a dziś z impetem, tak na prawdę kto to wie. Teścik jutro robisz?Jestem 10dpo wiec to by było późno niestety
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Robię od 3 dni, nie ma problemu żebym robiła do momentu miesiaczki, wiec pewnie takMoze trwać od kilku dni a dziś z impetem, tak na prawdę kto to wie. Teścik jutro robisz?
królowa_kresek😉🙃
Identycznie jak u mnie, wg prognozy kalendarzyka, ktora ovu wyznaczyla 21.12 to moze sie zgadza bo 15 dni akuratNormalnie powinno być 4-5 stycznia, ale teraz to nie wiem. Ja mam gości, ale krew na papierze mnie jakoś zadziwiła mocno. Nie jest możliwe, żebym miała plamienie przed okresem 4-5 dni. 2 dni to tak, ale nie tyle. No cóż. To może świadczyć o tym, ze jestem mocno rozregulowana jednak wciąż :/
reklama
Ja też na białej sali@Aczkolwiek@to_na_pralkę jakby co jestem tu na forum obecna do 00:30 dawaj znać, co się u Ciebie dzieje. Kiedy termin @? Ktoś z tego gorum podobnie do mnie spędza sylwka przed tv na kanapie? Bez fanfarów, bo się nudze trochę.