Bolilol
Fanka BB :)
ImplantacjaTo zmień na „zapłodnienie” tego pożądamy bardziej będziemy Cię jeszcze bardziej kochać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ImplantacjaTo zmień na „zapłodnienie” tego pożądamy bardziej będziemy Cię jeszcze bardziej kochać
A to takich znajomych mamy ale to nie są aż tak bliskie znajomościZastanawiałyście się gdzie dorośli poznają innych dorosłych, robię sciage:
- na zajęciach sportowych (zumba, joga, pilates, pole dance, etc),
- w internecie na forach tematycznych (będę w połowie stycznia w Wawie jak coś ) albo na grupach lokalnych dotyczących np. planszowek, tras rolkowych, rowerowych, wymiany książek czy innych takich
- przy organizacji akcji społecznych, szczególnie lokalnie
- u stylistki paznokci, fryzjera
- w kolejce na poczcie, Lidlu, biedronce
- w grupie oczekujących na spóźniony autobus
- przy akcji gaśniczej u sąsiadów (chociaż w sumie tego nie polecam)
Dobra jesteś lepsza!!Implantacja
Szczerze, to nie mamy takiego problemu.A z drugiej strony. Serio potrzebujecie kontaktu z "dawnymi znajomymi" którzy teraz mają małe dzieci? Powiem wam, że ja sama się odsuwałam od takich osób, bo na prawdę jak jest małe dziecko to nie ma zbyt wielu innych tematów do rozmów, a ja wtedy nie miałam nic do powiedzenia w tej kwestii, więc mi to było na rękę że kontakt się urwał.
Los mi dał na szczęście zobaczyć jak to jest z tej drugiej strony i tak, ja sama się odcięłam od innych znajomych, którzy nie mają dzieci (chociaż zajebiście ich rozumiem) - bo właśnie miałam po dziurki w nosie ich bezcennych rad a propos wychowania dziecka, albo w drugą stronę: ich chwalenia się tym jak super ekstra komfortowe mają życie w porównaniu do mojego z dzieckiem
musisz sprawdzićTeż fajne
Ciekawe czy przyjęliby nick: Sperma
jeszcze DrugaKreska byłby spokoDobra jesteś lepsza!!
Działaj, Działaj . Trzymam kciuki i daj koniecznie znać, co tam w poniedziałek!Oo to pocieszające, we wtorek znowu idę na monitoring, a w międzyczasie działam z mężem
Narazie nie bo będę musiała sobie obrazek na profilowy nowy rysowaćmusisz sprawdzić