reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Muszę tu też napisać!

Byłam w Egipcie miliony razy. Jestem blondynką z niebieskimi oczami. Byłam za równo chuda, średnia jak i gruba. I NIGDY nikt mnie nie chciał wymieć nawet za osła, a co dopiero za wielbłąda 🤬

Ale muszę być słaba :D

Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny
Ja jak byłam w Egipcie to mojemu mężowi zaproponowano 100 wielbłądów i samochód jeżeli zgodzi się mnie oddać 🤦😉

Do tej pory chyba żałuje że się nie zgodził 😜😀
Ale nie lubię tam jeździć od tej pory ;)

Obiecałam tryliardowi z Was, że się odezwę więc pozwolę sobie napisać na kreskach i na staraczkach bo bardzo nie chce nikogo pominąć.
Dziękuję za wszystkie Wasze kciuki bo mają ogromną moc!
Właśnie jestem po usg. Wszystko pięknie i na swoim miejscu. Póki co wiek ciąży określony na 5/6 tc (a moich wyliczeń dziś 5+3) więc idealnie. Jest już pęcherzyk żółtkowy i maleńkie echo zarodka 1,5 mm.
Póki co wszystko wygląda książkowo 🥰🥰🥰
Dziękuję za wszystkie ciepłe myśli!
Gratulacje 💚 wszystkiego dobrego ❤️

Moja szwagierka dzisiaj wsparciem:
„Wyluzuj, daj spokój”🙃

Uwielbiam.

Och tak po prostu uwielbiam takie testy. Nie wiem już, który jest gorszy czy „odpuść” albo „pojedź na wakacje”. Ja ostatnio kiedy powiedziałam mojej teściowej , że chyba mam endometriozę i mam laparo to usłyszałam : „Ja już wszystko wiem, moja koleżanka miała to tez i do tej pory nie ma dzieci”. Rozje*ała mnie totalnie.

Och tak po prostu uwielbiam takie testy. Nie wiem już, który jest gorszy czy „odpuść” albo „pojedź na wakacje”. Ja ostatnio kiedy powiedziałam mojej teściowej , że chyba mam endometriozę i mam laparo to usłyszałam : „Ja już wszystko wiem, moja koleżanka miała to tez i do tej pory nie ma dzieci”. Rozje*ała mnie totalnie.
moja teściowa ze szwagierka właśnie w ten sam sposób:( tzn nie badaj się, wyluzuj itp…
Moi rodzice się nie wtrącają, wiedza ze to nie jest łatwe i nie komentują.
Ale już nawet nie wiedziałam co odpisać to napisałam ze słyszę to już enty raz🙁

Obiecałam tryliardowi z Was, że się odezwę więc pozwolę sobie napisać na kreskach i na staraczkach bo bardzo nie chce nikogo pominąć.
Dziękuję za wszystkie Wasze kciuki bo mają ogromną moc!
Właśnie jestem po usg. Wszystko pięknie i na swoim miejscu. Póki co wiek ciąży określony na 5/6 tc (a moich wyliczeń dziś 5+3) więc idealnie. Jest już pęcherzyk żółtkowy i maleńkie echo zarodka 1,5 mm.
Póki co wszystko wygląda książkowo 🥰🥰🥰
Dziękuję za wszystkie ciepłe myśli!
🥹🥹🥹❤️❤️❤️

reklama
Do góry