Calineczka92
Fanka BB :)
Gratulacje!Melduję beta 67
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Melduję beta 67
Ja jak byłam w Egipcie to mojemu mężowi zaproponowano 100 wielbłądów i samochód jeżeli zgodzi się mnie oddaćMuszę tu też napisać!
Byłam w Egipcie miliony razy. Jestem blondynką z niebieskimi oczami. Byłam za równo chuda, średnia jak i gruba. I NIGDY nikt mnie nie chciał wymieć nawet za osła, a co dopiero za wielbłąda
Ale muszę być słaba
Gratulacje wszystkiego dobregoObiecałam tryliardowi z Was, że się odezwę więc pozwolę sobie napisać na kreskach i na staraczkach bo bardzo nie chce nikogo pominąć.
Dziękuję za wszystkie Wasze kciuki bo mają ogromną moc!
Właśnie jestem po usg. Wszystko pięknie i na swoim miejscu. Póki co wiek ciąży określony na 5/6 tc (a moich wyliczeń dziś 5+3) więc idealnie. Jest już pęcherzyk żółtkowy i maleńkie echo zarodka 1,5 mm.
Póki co wszystko wygląda książkowo
Dziękuję za wszystkie ciepłe myśli!
GratulacjeMelduję beta 67
Moja szwagierka dzisiaj wsparciem:
„Wyluzuj, daj spokój”
Uwielbiam.
moja teściowa ze szwagierka właśnie w ten sam sposób tzn nie badaj się, wyluzuj itp…Och tak po prostu uwielbiam takie testy. Nie wiem już, który jest gorszy czy „odpuść” albo „pojedź na wakacje”. Ja ostatnio kiedy powiedziałam mojej teściowej , że chyba mam endometriozę i mam laparo to usłyszałam : „Ja już wszystko wiem, moja koleżanka miała to tez i do tej pory nie ma dzieci”. Rozje*ała mnie totalnie.
Sama ma stado dzieci i zero problemów ;-)?Moja szwagierka dzisiaj wsparciem:
„Wyluzuj, daj spokój”
Uwielbiam.
Obiecałam tryliardowi z Was, że się odezwę więc pozwolę sobie napisać na kreskach i na staraczkach bo bardzo nie chce nikogo pominąć.
Dziękuję za wszystkie Wasze kciuki bo mają ogromną moc!
Właśnie jestem po usg. Wszystko pięknie i na swoim miejscu. Póki co wiek ciąży określony na 5/6 tc (a moich wyliczeń dziś 5+3) więc idealnie. Jest już pęcherzyk żółtkowy i maleńkie echo zarodka 1,5 mm.
Póki co wszystko wygląda książkowo
Dziękuję za wszystkie ciepłe myśli!
ma 23 lataSama ma stado dzieci i zero problemów ;-)?