reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
ale Ty masz chyba takie zalecenia, nie? Jak Ci się żyje bez glutenu?
Tak mam takie zalecenia . Powiem Ci ze nie odczuwam jakiejś różnicy. Wiadomo brakuje normalnego pieczywka, pizzy, makaronów . Z takich mącznych rzeczy jak np. Pierogi ,naleśniki nie przepadam wiec nie ubolewam.
Najbardziej to brakuje mi wołowinki i steków bądź burgerów to jest moje fav🐷

Tak mam takie zalecenia . Powiem Ci ze nie odczuwam jakiejś różnicy. Wiadomo brakuje normalnego pieczywka, pizzy, makaronów . Z takich mącznych rzeczy jak np. Pierogi ,naleśniki nie przepadam wiec nie ubolewam.
Najbardziej to brakuje mi wołowinki i steków bądź burgerów to jest moje fav🐷
a to dobrze, że nie odczuwasz. Ja właśnie jestem typowo mączna, węglowodany to moje życie, a do mięsa mnie w ogóle nie ciągnie, praktycznie już w ogóle nie jem.

A z jakiego powodu musiałaś zrezygnować? IO?

Dobra mam ale słabizna jest;/ nie wiem
Jest ok, progesteron wydziela się skokowo. Taki wynik też potwierdza owulacje.

Ale się wkurwiłam. Ktoś w rejestracji zapisał nas na badanie nasienia dzisiaj na 10, a lab czynne od 13…Przeprosili, ale co z tego…? Kolejne badanie 13. No i kolejny cykl w dupę. Chyba w takim razie clo wezmę dopiero od lutego, teraz nie widzę sensu … Zresztą lekarz nie chce wprowadzać bez tego badania….
Może zrobię jeszcze jeden monitoring ….
A to prywatnie miało być 🤬?

reklama
Do góry