Nasturtium
Fanka BB :)
Dokładnie …. Mam zepsuty dzień dzisiaj. Praca zdalnie i co chwila coś się zawiesza, siada….masakra ;/
Taki dzień …
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie …. Mam zepsuty dzień dzisiaj. Praca zdalnie i co chwila coś się zawiesza, siada….masakra ;/
Ja biorę jej tropem witaminę a plus eAle suple zadziałały w przypadku Zazuu a szamanizm nie
Ja w grudniu przy biochemie bralam tylko leki i witd. Nic wiecej, nawet kwasu foliowegoi z tego co kojarzę, to Zazuu akurat w tym cyklu co zaszła ograniczyła suple do minimum może tak trzeba zrobić
Współczuję :-(Oczywiście …
Mam endomende. Lekarz właśnie zlecił mi dietę przeciwzapalna . Ten okres co teraz był to był o niebo lepszy odkąd wykluczylam glutena to dobrze, że nie odczuwasz. Ja właśnie jestem typowo mączna, węglowodany to moje życie, a do mięsa mnie w ogóle nie ciągnie, praktycznie już w ogóle nie jem.
A z jakiego powodu musiałaś zrezygnować? IO?
aaa, moja przyjaciółka dostała zalecenie bezglutenowej przy hashi właśnie jako przeciwzapalną i jak się stosowała, to też bardzo dobrze się czuła, widziała dużą poprawę w samopoczuciuMam endomende. Lekarz właśnie zlecił mi dietę przeciwzapalna . Ten okres co teraz był to był o niebo lepszy odkąd wykluczylam gluten
No właśnie to samopoczucie robi robotę . Czuje się świetnie Mój brzuch już nie wyglada jak w 6 miesiącu ciąży , także oby tak dalejaaa, moja przyjaciółka dostała zalecenie bezglutenowej przy hashi właśnie jako przeciwzapalną i jak się stosowała, to też bardzo dobrze się czuła, widziała dużą poprawę w samopoczuciu
Ale jaja dobrze, ze w sobotę omnibus o obejrzę cały tydzień na raz śmiesznie jakby miał wnuka i dziecko w tym samym wieku, mogli już tak pociągnąć
ja właśnie ciągle czekam na diagnozę ale najprawdopodobniej mam Hashi więc od nowego roku robię wielkie pożegnanie z bułeczkami chyba będzie ciężko bez płatków owsianych, makaronów etcNo właśnie to samopoczucie robi robotę . Czuje się świetnie Mój brzuch już nie wyglada jak w 6 miesiącu ciąży , także oby tak dalej