Kaala
Fanka BB :)
@Aczkolwiek@to_na_pralkę ty nie miałaś dzisiaj sikać o 10? czy przegapiłam gdzieś Twój post ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Zazuu potrzebna Twoja rozpiska suplitrzeba wymyślić coś nowego dziwnego na ten cykl
Ja się zawsze na TikToku naoglądam ,,tarotow”.trzeba wymyślić coś nowego dziwnego na ten cykl
Ja zrezygnowałam z glutenu. Dam znać czy pomogłosuple nie są dziwne bardziej mi chodziło o wiesz: joga o wchodzie słońca, albo rezygnacja z glutenu, albo jedzenie codziennie pierogów ruskich, tego typu akcje bez sensu
Dziś o 13:00 czy 13.01?Ale się wkurwiłam. Ktoś w rejestracji zapisał nas na badanie nasienia dzisiaj na 10, a lab czynne od 13…Przeprosili, ale co z tego…? Kolejne badanie 13. No i kolejny cykl w dupę. Chyba w takim razie clo wezmę dopiero od lutego, teraz nie widzę sensu … Zresztą lekarz nie chce wprowadzać bez tego badania….
Może zrobię jeszcze jeden monitoring ….
ale Ty masz chyba takie zalecenia, nie? Jak Ci się żyje bez glutenu?Ja zrezygnowałam z glutenu. Dam znać czy pomogło
masakra ;/Ale się wkurwiłam. Ktoś w rejestracji zapisał nas na badanie nasienia dzisiaj na 10, a lab czynne od 13…Przeprosili, ale co z tego…? Kolejne badanie 13. No i kolejny cykl w dupę. Chyba w takim razie clo wezmę dopiero od lutego, teraz nie widzę sensu … Zresztą lekarz nie chce wprowadzać bez tego badania….
Może zrobię jeszcze jeden monitoring ….