reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
To jakby co to ja mogę przygarnąć jedno. Będziemy sobie wysyłać kartki na święta i przyjeżdżać na wakacje :D.
Albo się nimi zamieniać jak w takim serialu na netflixie echoes. Tylko może bez takiej psychozy 🙈

Ci z Na wspólnej są mistrzami, mogliby dawac instruktaż 🤣🤣 takich krech zrobionych flamastrem to jeszcze moje oczy nie widziały 🙈😆
zawsze mnie coś ominie jak pracuje na popołudnie!!!😩😩😩 KTO JEST W CIĄŻY??? Ula?

Cześć, nie udzielałam się w tym miesiącu, bo po testowaniu na początku grudnia załapałam jakiegoś doła. Wczoraj odrzuciło mnie od alkoholu - dziś 12 dni po ovitrelle pozytywny test 😳 idę na betę w poniedziałek. Ostatnio po ovitrelle miałam dodatni test do 12/13 dnia ale taki cień cienia 🙈 teraz nie muszę szukać drugiej kreski 🙈
Z nowości w okresie okołoowulacyjnym zaszczepiłam się na grypę 😅
Teraz opisz nam swoje objawy , od alko odrzut i co jeszcze?

Teraz opisz nam swoje objawy , od alko odrzut i co jeszcze?
Ból podbrzusza ale zawsze boli przed okresem.
Ból piersi ale zawsze bolą przed okresem.
Zmęczenie - dużo pracowałam.
W piątek objawy przeziębienia ale wyszłam z mokrą głową na zewnątrz 🙈
Podsumowując poza tym dziwnym wstrętem do alko czuję się normalnie. Nawet wyjątkowo dużo piłam grzańca w tym cyklu 😂
Częściej sikam! Ale obstawilam zapalenie pęcherza i brałam furagine 😂
Zobaczę po becie czy to nie jednak ovitrelle:)

Podsumowując poza tym dziwnym wstrętem do alko czuję się normalnie. Nawet wyjątkowo dużo piłam grzańca w tym cyklu 😂
oj z taką kreską to nie sądzę, że to Ovi :)

Ja też ostatnio grzaniec czekoladowy i tradycyjny z pomarańczą pszepyszota 😋😋 i tradycyjny wygrywa, cała reszta za słodka.... no i wino czerwone - kocham słodkie a przypadek sprawił ze kupiłam wytrawne i też się nie zmarnowało 🙂

Trzymam kciuki za ciąże🤞🤞

reklama
Ula nie. Fałszywy alarm, ale blisko. Dyrektorka szpitala Ania 😂😂😂
Z ordynatorem?!
Friends GIF

Do góry