reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
To jakby co to ja mogę przygarnąć jedno. Będziemy sobie wysyłać kartki na święta i przyjeżdżać na wakacje :D.
Albo się nimi zamieniać jak w takim serialu na netflixie echoes. Tylko może bez takiej psychozy 🙈

Ci z Na wspólnej są mistrzami, mogliby dawac instruktaż 🤣🤣 takich krech zrobionych flamastrem to jeszcze moje oczy nie widziały 🙈😆
zawsze mnie coś ominie jak pracuje na popołudnie!!!😩😩😩 KTO JEST W CIĄŻY??? Ula?

Cześć, nie udzielałam się w tym miesiącu, bo po testowaniu na początku grudnia załapałam jakiegoś doła. Wczoraj odrzuciło mnie od alkoholu - dziś 12 dni po ovitrelle pozytywny test 😳 idę na betę w poniedziałek. Ostatnio po ovitrelle miałam dodatni test do 12/13 dnia ale taki cień cienia 🙈 teraz nie muszę szukać drugiej kreski 🙈
Z nowości w okresie okołoowulacyjnym zaszczepiłam się na grypę 😅
Teraz opisz nam swoje objawy , od alko odrzut i co jeszcze?

Teraz opisz nam swoje objawy , od alko odrzut i co jeszcze?
Ból podbrzusza ale zawsze boli przed okresem.
Ból piersi ale zawsze bolą przed okresem.
Zmęczenie - dużo pracowałam.
W piątek objawy przeziębienia ale wyszłam z mokrą głową na zewnątrz 🙈
Podsumowując poza tym dziwnym wstrętem do alko czuję się normalnie. Nawet wyjątkowo dużo piłam grzańca w tym cyklu 😂
Częściej sikam! Ale obstawilam zapalenie pęcherza i brałam furagine 😂
Zobaczę po becie czy to nie jednak ovitrelle:)

Podsumowując poza tym dziwnym wstrętem do alko czuję się normalnie. Nawet wyjątkowo dużo piłam grzańca w tym cyklu 😂
oj z taką kreską to nie sądzę, że to Ovi :)

Ja też ostatnio grzaniec czekoladowy i tradycyjny z pomarańczą pszepyszota 😋😋 i tradycyjny wygrywa, cała reszta za słodka.... no i wino czerwone - kocham słodkie a przypadek sprawił ze kupiłam wytrawne i też się nie zmarnowało 🙂

Trzymam kciuki za ciąże🤞🤞

reklama
Ula nie. Fałszywy alarm, ale blisko. Dyrektorka szpitala Ania 😂😂😂
Z ordynatorem?!
Friends GIF

Do góry