Calineczka92
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, daj znać po becie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, daj znać po becie!
Albo się nimi zamieniać jak w takim serialu na netflixie echoes. Tylko może bez takiej psychozyTo jakby co to ja mogę przygarnąć jedno. Będziemy sobie wysyłać kartki na święta i przyjeżdżać na wakacje .
zawsze mnie coś ominie jak pracuje na popołudnie!!! KTO JEST W CIĄŻY??? Ula?Ci z Na wspólnej są mistrzami, mogliby dawac instruktaż takich krech zrobionych flamastrem to jeszcze moje oczy nie widziały
Ula nie. Fałszywy alarm, ale blisko. Dyrektorka szpitala AniaAlbo się nimi zamieniać jak w takim serialu na netflixie echoes. Tylko może bez takiej psychozy
zawsze mnie coś ominie jak pracuje na popołudnie!!! KTO JEST W CIĄŻY??? Ula?
@Bolilol ma w domu bibliotekę także możemy się wymieniać i dziećmi, i książkamiAlbo się nimi zamieniać jak w takim serialu na netflixie echoes. Tylko może bez takiej psychozy
Teraz opisz nam swoje objawy , od alko odrzut i co jeszcze?Cześć, nie udzielałam się w tym miesiącu, bo po testowaniu na początku grudnia załapałam jakiegoś doła. Wczoraj odrzuciło mnie od alkoholu - dziś 12 dni po ovitrelle pozytywny test idę na betę w poniedziałek. Ostatnio po ovitrelle miałam dodatni test do 12/13 dnia ale taki cień cienia teraz nie muszę szukać drugiej kreski
Z nowości w okresie okołoowulacyjnym zaszczepiłam się na grypę
Ból podbrzusza ale zawsze boli przed okresem.Teraz opisz nam swoje objawy , od alko odrzut i co jeszcze?
oj z taką kreską to nie sądzę, że to OviBól podbrzusza ale zawsze boli przed okresem.
Ból piersi ale zawsze bolą przed okresem.
Zmęczenie - dużo pracowałam.
W piątek objawy przeziębienia ale wyszłam z mokrą głową na zewnątrz
Podsumowując poza tym dziwnym wstrętem do alko czuję się normalnie. Nawet wyjątkowo dużo piłam grzańca w tym cyklu
Częściej sikam! Ale obstawilam zapalenie pęcherza i brałam furagine
Zobaczę po becie czy to nie jednak ovitrelle
Ja też ostatnio grzaniec czekoladowy i tradycyjny z pomarańczą pszepyszota i tradycyjny wygrywa, cała reszta za słodka.... no i wino czerwone - kocham słodkie a przypadek sprawił ze kupiłam wytrawne i też się nie zmarnowałoBól podbrzusza ale zawsze boli przed okresem.
Podsumowując poza tym dziwnym wstrętem do alko czuję się normalnie. Nawet wyjątkowo dużo piłam grzańca w tym cyklu
Trzymam kciuki za ciążeBól podbrzusza ale zawsze boli przed okresem.
Z ordynatorem?!Ula nie. Fałszywy alarm, ale blisko. Dyrektorka szpitala Ania