reklama
hachette
Fanka BB :)
Bardzo bezpiecznie. Turecka strona jest za „granicą” i w ogóle nie ma potrzeby się tam zbliżać. Pozostała cześć Cypru jest grecka.A na Cyprze jest bezpiecznie? Słyszałam, że tam ze strony Turcji są jakieś przesłanki czy coś
Jeszcze Malta ponoć jest fajna- taka na plażing.kurde kusząca opcja dziewczyny z tą Maderą ale właśnie szukam po kosztach, bo przed nami remont i na to też trzeba wybulić, a nie chce żreć gruzu. A odpocząć by się przydało
Jak stary mi fundnął kurs nurkowania, to szkoła nurkowa organizowała wyjazdy właśnie na Maltę.
Madera droga- myśmy objazd robili z biurem i za tą kwotę na własną rękę ogarnęłabym Meksyk albo Zanzi.
LadyCaro
no ceny Meksyku czy Zanzi to są takie, których w tym roku nie chcę poruszaćJeszcze Malta ponoć jest fajna- taka na plażing.
Jak stary mi fundnął kurs nurkowania, to szkoła nurkowa organizowała wyjazdy właśnie na Maltę.
Madera droga- myśmy objazd robili z biurem i za tą kwotę na własną rękę ogarnęłabym Meksyk albo Zanzi.
wiktoria708
Ja akurat w trakcie pobytu obchodziłam swoje urodziny, więc też przyjeżdżamy do pokoju po całym dniu a tam winogrono z innymi owocami i schłodzony szampan i mówię co jest grane a babeczka w recepcji mówi, że to z okazji urodzin i że wszystkiego najlepszego) miłe zaskoczenieNoo, Madera jest super.
Jak mamę zabrałam, to byłyśmy w hotelu, gdzie do śniadań serwowali szampana .
Za pierwszym razem myślałyśmy, że to przez to, że jeden z gości miał urodziny.
Jednakże każdego dnia był szampan.
No ale wyspa jest cudowna, te plantacje bananowców, widoki.
Znalazłam Mauritius na marzec za 2900…Lot i hotel.
Tylko oczywiście to znowu wszystko na własną rękę.
Mnie to kusi.
Tylko oczywiście to znowu wszystko na własną rękę.
Mnie to kusi.
Bolilol
biorę cały cykl. Ale wymyśliłam sobie to sama, więc to nie tak, że zachęcam, eksperymentuję na sobieOd owu czy wcześniej?
Jak nie chce Ci się zwiedzać to jedz na Cypr, zwiedzać za bardzo nie ma co, a gorąco jest jak diabli. Nigdy nie byłam w gorętszym miejscu na świecie, uciekałam do pokoju przed upałem, bo woda w basenie była od południa już wręcz ciepła od tego słońca- wcale nie dawała ukojenia. Dla mnie osobiście dramat, ale stary był w raju fajny hotel dla dorosłych jest w paphos - Leonardo plaza Cypria maris.
wiktoria708
Nic się nie stało) luzik!Przepraszam, myślałam, że to była szczęśliwa ciąża .
Tak bardzo mi przykro, wiem co to znaczy.
reklama
wiktoria708
Jutro jadę zrobić badanie progesteronu, bo rzekomo będzie 7dpo jak owulacja wystąpiła 22.12
Okaże się, czy była czy też nie. Jeśli wyjdzie że nie to pojadę zrobić 3 stycznia, bo to będzie 7 dni od tego jak wyskoczyły mi te tłuste kreski 26-27.12, bo może mi się coś przesunęło i odczytałam tamto za owulacje a kreska nie była aż tak mocna? No nie wiem ten cykl jakiś zakręcony
Okaże się, czy była czy też nie. Jeśli wyjdzie że nie to pojadę zrobić 3 stycznia, bo to będzie 7 dni od tego jak wyskoczyły mi te tłuste kreski 26-27.12, bo może mi się coś przesunęło i odczytałam tamto za owulacje a kreska nie była aż tak mocna? No nie wiem ten cykl jakiś zakręcony