reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

kurde kusząca opcja dziewczyny z tą Maderą :D ale właśnie szukam po kosztach, bo przed nami remont i na to też trzeba wybulić, a nie chce żreć gruzu. A odpocząć by się przydało

reklama
kurde kusząca opcja dziewczyny z tą Maderą :D ale właśnie szukam po kosztach, bo przed nami remont i na to też trzeba wybulić, a nie chce żreć gruzu. A odpocząć by się przydało
Jeszcze Malta ponoć jest fajna- taka na plażing.
Jak stary mi fundnął kurs nurkowania, to szkoła nurkowa organizowała wyjazdy właśnie na Maltę.

Madera droga- myśmy objazd robili z biurem i za tą kwotę na własną rękę ogarnęłabym Meksyk albo Zanzi.

Jeszcze Malta ponoć jest fajna- taka na plażing.
Jak stary mi fundnął kurs nurkowania, to szkoła nurkowa organizowała wyjazdy właśnie na Maltę.

Madera droga- myśmy objazd robili z biurem i za tą kwotę na własną rękę ogarnęłabym Meksyk albo Zanzi.
no ceny Meksyku czy Zanzi to są takie, których w tym roku nie chcę poruszać :D

Noo, Madera jest super.

Jak mamę zabrałam, to byłyśmy w hotelu, gdzie do śniadań serwowali szampana 🥹.
Za pierwszym razem myślałyśmy, że to przez to, że jeden z gości miał urodziny.
Jednakże każdego dnia był szampan.

No ale wyspa jest cudowna, te plantacje bananowców, widoki.
Ja akurat w trakcie pobytu obchodziłam swoje urodziny, więc też przyjeżdżamy do pokoju po całym dniu a tam winogrono z innymi owocami i schłodzony szampan i mówię co jest grane a babeczka w recepcji mówi, że to z okazji urodzin i że wszystkiego najlepszego:)) miłe zaskoczenie;)

Od owu czy wcześniej?

Jak nie chce Ci się zwiedzać to jedz na Cypr, zwiedzać za bardzo nie ma co, a gorąco jest jak diabli. Nigdy nie byłam w gorętszym miejscu na świecie, uciekałam do pokoju przed upałem, bo woda w basenie była od południa już wręcz ciepła od tego słońca- wcale nie dawała ukojenia. Dla mnie osobiście dramat, ale stary był w raju 🥵 fajny hotel dla dorosłych jest w paphos - Leonardo plaza Cypria maris.
biorę cały cykl. Ale wymyśliłam sobie to sama, więc to nie tak, że zachęcam, eksperymentuję na sobie

reklama
Jutro jadę zrobić badanie progesteronu, bo rzekomo będzie 7dpo jak owulacja wystąpiła 22.12:)
Okaże się, czy była czy też nie. Jeśli wyjdzie że nie to pojadę zrobić 3 stycznia, bo to będzie 7 dni od tego jak wyskoczyły mi te tłuste kreski 26-27.12, bo może mi się coś przesunęło i odczytałam tamto za owulacje a kreska nie była aż tak mocna? No nie wiem:) ten cykl jakiś zakręcony:crazy:

Do góry