To już wiem, do kogo zwracać się z pytaniami w razie „w”.polecam, byłam - jest bosko a za takie pieniądze to prawie darmo!
No właśnie, taniej niż Egipt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już wiem, do kogo zwracać się z pytaniami w razie „w”.polecam, byłam - jest bosko a za takie pieniądze to prawie darmo!
Turcja zimą spoko opcja. Dla lubiących jeść, czyli dla mnie .kurde kusząca opcja dziewczyny z tą Maderą ale właśnie szukam po kosztach, bo przed nami remont i na to też trzeba wybulić, a nie chce żreć gruzu. A odpocząć by się przydało
Kogo nie spotkam jest chory istny dramat ja powoli wracam do siebie obym do starań była zdrowaOjej biedna zdrówka . U mnie na świętach też wszyscy chorzy, a teraz mnie delikatnie zbiera , a tu wjeżdża clo zaraz i sama nie wiem czy coś brać nie brać. Na razie kuruje się naturalnymi rzeczami i funkcjonuje jakoś w miarę, najbardziej gardło czuje, ale to mam do ssania tabsy i jakiś piskacz
No cześć powiesz coś o sobie?Cześć dziewczyny witam was.
czyli dopiero zaczynacie starania, tak? powodzenia Jest już wątek styczniowy, gdzie możesz zapisać się na konkretny dzień testowania.Jestem już mamom dwóch córek 14 i 12 lat. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci i od 30stki przekladalam na później . Wigilia i magia Świat spowodowała że się zdecydowałam i dlatego do was dołączyłam