reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Chyba jakieś choróbsko mnie bierze 🥲 podwyższona temperatura i czuje sie mega osłabiona jak przed jakąś grypą,mam nadzieje ze przez to nie przesunie mi się okres i nie będę musiała czekać na niego bo tego nie nawidze,jak test ciążowy nie wychodzi i dodatkowo okres się spóźnia..najgorzej 🙈

Ojej biedna zdrówka 💚. U mnie na świętach też wszyscy chorzy, a teraz mnie delikatnie zbiera 🤷‍♀️, a tu wjeżdża clo zaraz i sama nie wiem czy coś brać nie brać. Na razie kuruje się naturalnymi rzeczami i funkcjonuje jakoś w miarę, najbardziej gardło czuje, ale to mam do ssania tabsy i jakiś piskacz 🙈
Kogo nie spotkam jest chory istny dramat 🙈 ja powoli wracam do siebie obym do starań była zdrowa 😂

reklama
Jestem już mamom dwóch córek 14 i 12 lat. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci 😁 i od 30stki przekladalam na później . Wigilia i magia Świat spowodowała że się zdecydowałam i dlatego do was dołączyłam 😁
czyli dopiero zaczynacie starania, tak? :) powodzenia :) Jest już wątek styczniowy, gdzie możesz zapisać się na konkretny dzień testowania.

Do góry