reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Bo tak dokładnie jest. Pamietajmy tez, ze to są testy z moczu- na ciążowym tez będzie tak, ze jeden da mocniejsza kreskę inny słabsza, wiec już na etapie samego pomiaru jest to dość kłopotliwe. Owulaki trzeba by robić o tej samej porze, przy tej samej podaży płynów, faktycznie nie pić przed testem, a z drugiej strony nie zaleca się robić rano 🤷‍♀️ Nie zachęcam absolutnie do rezygnacji, tylko raczej świadomości, ze możemy myśleć, ze to pik, aplikacja może podpowiadać, ze tak jest, ale czy na pewno tak będzie?
jasne. Ja to traktuje czysto poglądowo. Widziałam nieraz foty np dwóch różnych testów różnych firm z tych samych sików i jeden bardzo pozytywny a drugi kompletny negatyw :D

reklama
Ja zaczęłam używać owulakow w 3cs i wtedy miałam tak, że w pon i wt wyszły mi takie same testowe jak kontrolne (chociaż teraz myślę, że jednak mogły byś ciut jaśniejsze) z domowego laboratorium, w śr i czw miałam negatywy innej firmy, a w pt znów pozytywny z DL i chyba owu była w sobotę. Dlatego od 4cs wprowadziłam mierzenie temp i zaczęłam używać premom, żeby mi apka sama wskazywała jak to jest z tą mocą testowej.

Jak już jadę z premom i tą temperaturą, to już się czuje w miarę pewnie, no ale do monitoringu to się nie umywa.

Hejka, widzę, że większość w domach na urlopach.

Uff, właśnie z pracy wróciłam.

Owulaki? Jakie owulaki😎? W 25 cs zaczęłam ich używać, a skończyłam w 27🤡.

@Aczkolwiek@to_na_pralkę , a to nie Hashi daje o sobie znać z tymi częstymi infekcjami?
Ja w tym roku byłam już 4 razy chora.
Po 4 razie dostałam skierowanie na mnóstwo badań- wszystkie wyszły ideolo.
Lekarz łączy to z zachwianą pracą tarczycy.

reklama
Hejka, widzę, że większość w domach na urlopach.

Uff, właśnie z pracy wróciłam.

Owulaki? Jakie owulaki😎? W 25 cs zaczęłam ich używać, a skończyłam w 27🤡.

@Aczkolwiek@to_na_pralkę , a to nie Hashi daje o sobie znać z tymi częstymi infekcjami?
Ja w tym roku byłam już 4 razy chora.
Po 4 razie dostałam skierowanie na mnóstwo badań- wszystkie wyszły ideolo.
Lekarz łączy to z zachwianą pracą tarczycy.
Nie, nie mam Hashi, mam niedoczynnosc z powodu bardzo małej tarczycy (mam tarczyce jak u dziecka) 🤷‍♀️
Infekcje przynosi mi przedszkolak. Meza nie zaraza, a mnie niemalże zawsze :( na początku tak nie miałam, łapałam co któraś, a teraz łapie praktycznie każdą :/

Do góry