reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Kochana zrób progesteron, piękny skok, pokaz wykres 😍. No właśnie teraz właśnie znów przestało, ocipieje z tym przysięgam 😂🙈. Mam wrażenie, że mój organizm o patrz masz okres, nabrałaś się to mogę znikać 😂😂😂 jprl jest wstrętny😂😂
Mierze dopiero od owulacji;) zrobie prog po świętach będzie 7dpo. Afirmuje, że teraz trwa wyścig małych bohaterów...
O fak wiedziałam że czegoś zapomniałam wziąć 🤡

Wzięłam Miovelie, Puerie i wiesiołka 🤡 jeszcze 6x inozytol czeka
Po inozytolu mnie napierdzielaja jajniki, ale są efekty. Miovelli nie brałam. To podobne?
To ja dziś 😂, u Was to samo?
Cleaning Chores GIF by SpongeBob SquarePants
Tak tak tak i jeszcze raz tak. A wy tu macie czas pisać...kiedy...robią mi się grzyby właśnie na farsz...
Moja też się właśnie zadomawia 🤣
U mnie trwa wyściełanie kanapy żeby się rozgościła...
kurde najgorsze jest to, że naprawdę narobiłam sobie nadziei tym. I moja głowa już nie pamięta pierdyliarda nieudanych cyjkli tylko ten jeden 😅
I prawidłowo. Tak ma być. Zapominamy o żyjemy tym kolejnym:)
Mam CAŁE czoło w pryszczach 😅
To pewnie dziewczynka 🤣
Albo bliźniaki;P
Ja jadę do rodzinki, ale i tak mam masakre 😂🙈
Taa ja też jadę i też mam masakrę...

U mnie zupełnie nic po inofemie albo ja po prostu nie zwracam uwagi, a biore dwa razy więcej niż wskazuje opakowanie za rada gina i cyk owulacja w drugim cyklu brania ;) chyba warto się przemęczyć
Ile bierzesz tego inofemu? Ja 3 tabletki a rada forum hahah

Taa, i wszystkie sobie pójdą, a Ty, jak ten kołek zostaniesz.

Do lutego przerwa, w marcu nogi będę krzyżować, co by w grudniu nie urodzić.

Do kwietnia jakoś zleci😝.
Mam podobny plan, nie będziesz sama :D U mnie po drodze laparo powinno mieć miejsce, więc tak sobie liczę, że jak nie teraz to kwiecień będzie moim miesiącem :D

reklama
Do góry