Mi na brodzie wyskoczył taki duży jeden pryszcz, ja raczej nie miewam takich, może to dobrze?Broda czysta ani pół pryszcza
Ale coś na plecach tez mam
Rozumiem, że to się liczy
reklama
Brownie1992
Moderator
To na pewno zwiastuje cionszMi na brodzie wyskoczył taki duży jeden pryszcz, ja raczej nie miewam takich, może to dobrze?
wiktoria708
Fanka BB :)
Ja tez, czoło broda i okolice nosa, dramatMam CAŁE czoło w pryszczach
To pewnie dziewczynka
wiktoria708
Wgl od trzech dni mam intensywne kreski na teście ovu i już głupieje:/
julietta2
Mierze dopiero od owulacji zrobie prog po świętach będzie 7dpo. Afirmuje, że teraz trwa wyścig małych bohaterów...Kochana zrób progesteron, piękny skok, pokaz wykres . No właśnie teraz właśnie znów przestało, ocipieje z tym przysięgam . Mam wrażenie, że mój organizm o patrz masz okres, nabrałaś się to mogę znikać jprl jest wstrętny
Po inozytolu mnie napierdzielaja jajniki, ale są efekty. Miovelli nie brałam. To podobne?O fak wiedziałam że czegoś zapomniałam wziąć
Wzięłam Miovelie, Puerie i wiesiołka jeszcze 6x inozytol czeka
Tak tak tak i jeszcze raz tak. A wy tu macie czas pisać...kiedy...robią mi się grzyby właśnie na farsz...To ja dziś , u Was to samo?
U mnie trwa wyściełanie kanapy żeby się rozgościła...Moja też się właśnie zadomawia
I prawidłowo. Tak ma być. Zapominamy o żyjemy tym kolejnymkurde najgorsze jest to, że naprawdę narobiłam sobie nadziei tym. I moja głowa już nie pamięta pierdyliarda nieudanych cyjkli tylko ten jeden
Albo bliźniaki;PMam CAŁE czoło w pryszczach
To pewnie dziewczynka
Taa ja też jadę i też mam masakrę...Ja jadę do rodzinki, ale i tak mam masakre
Ile bierzesz tego inofemu? Ja 3 tabletki a rada forum hahahU mnie zupełnie nic po inofemie albo ja po prostu nie zwracam uwagi, a biore dwa razy więcej niż wskazuje opakowanie za rada gina i cyk owulacja w drugim cyklu brania chyba warto się przemęczyć
Doktur_M
Moderator
Mam podobny plan, nie będziesz sama U mnie po drodze laparo powinno mieć miejsce, więc tak sobie liczę, że jak nie teraz to kwiecień będzie moim miesiącemTaa, i wszystkie sobie pójdą, a Ty, jak ten kołek zostaniesz.
Do lutego przerwa, w marcu nogi będę krzyżować, co by w grudniu nie urodzić.
Do kwietnia jakoś zleci.
Nasturtium
Gratulacjehej! zatestowałam znowu... tym razem 3 dni przed miesiączką. Spójrzcie bo sama nie wierzę!
Nasturtium
Luz, ja będę pewnie .Taa, i wszystkie sobie pójdą, a Ty, jak ten kołek zostaniesz.
Do lutego przerwa, w marcu nogi będę krzyżować, co by w grudniu nie urodzić.
Do kwietnia jakoś zleci.
reklama