reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Idiotycznie wbiłam sobie do glowy, ze będę w ciąży aż patrzę podejrzanie z pod łba na świątecznego balamtaise.... a moj rozum mówi, dopóki kreski nima ciąży tez nima.... 🤯🤷‍♀️ i ogolnie chill
Jutro będę sprzatać, a dziś gotować, a palcem nie ruszyłam 😑😴🥴 i teść jedzie na święta do nas 🤣😁😜
Ja mam teściow i rodzeństwo męża na Wigilii i 1 dzień świąt i też jestem w dupie 🤣

reklama
Poszalałam trochę na innych wątku, więc napiszę teraz tu 🤡

Zaczęłam Miovelie od 4 dc, od popołudnia, bo dopiero wtedy przyszła. I znów mam tę dupne bóle podbrzusza 😩 Wkurzające jest to, ale z drugiej strony chyba w taki sposób ona u mnie stymuluje owulację. 🤔
U mnie zupełnie nic po inofemie albo ja po prostu nie zwracam uwagi, a biore dwa razy więcej niż wskazuje opakowanie za rada gina i cyk owulacja w drugim cyklu brania ;) chyba warto się przemęczyć
Ja przepraszam, gdzie są świąteczne cionsze?!
Where Are They No Fans GIF by Hashtag United Official
Pieką się 😘😍
moja się zagnieżdża w święta, Mikołaj mi dowiezie implantację
Tak trzymaj 🥰 u mnie tez się robi 😆
black and white art GIF by Okkult Motion Pictures

Czuje, że to TEN CYKL 🥰🥰🥰
Brawo za podejście 😍
Mam CAŁE czoło w pryszczach 😅
To pewnie dziewczynka 🤣
A jak broda 😅?
U mnie plemnior-superman wlasnie zmierza do celu.
Tak, afirmuje.
Zobacz załącznik 1477713
Kocham tego gifa 😂🫣😍

U mnie zupełnie nic po inofemie albo ja po prostu nie zwracam uwagi, a biore dwa razy więcej niż wskazuje opakowanie za rada gina i cyk owulacja w drugim cyklu brania ;) chyba warto się przemęczyć

Pieką się 😘😍

Brawo za podejście 😍

A jak broda 😅?

Kocham tego gifa 😂🫣😍
Broda czysta ani pół pryszcza 🤣
Ale coś na plecach tez mam 🤣
Rozumiem, że to się liczy 😁

Pieką się 😘😍

Brawo za podejście 😍

A jak broda 😅?

Kocham tego gifa 😂🫣😍
Ja po inofemie też bez zmian. To miovelia mnie rozwala 😭

reklama
Do góry