reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Idiotycznie wbiłam sobie do glowy, ze będę w ciąży aż patrzę podejrzanie z pod łba na świątecznego balamtaise.... a moj rozum mówi, dopóki kreski nima ciąży tez nima.... 🤯🤷‍♀️ i ogolnie chill
Jutro będę sprzatać, a dziś gotować, a palcem nie ruszyłam 😑😴🥴 i teść jedzie na święta do nas 🤣😁😜
Ja mam teściow i rodzeństwo męża na Wigilii i 1 dzień świąt i też jestem w dupie 🤣

reklama
Poszalałam trochę na innych wątku, więc napiszę teraz tu 🤡

Zaczęłam Miovelie od 4 dc, od popołudnia, bo dopiero wtedy przyszła. I znów mam tę dupne bóle podbrzusza 😩 Wkurzające jest to, ale z drugiej strony chyba w taki sposób ona u mnie stymuluje owulację. 🤔
U mnie zupełnie nic po inofemie albo ja po prostu nie zwracam uwagi, a biore dwa razy więcej niż wskazuje opakowanie za rada gina i cyk owulacja w drugim cyklu brania ;) chyba warto się przemęczyć
Ja przepraszam, gdzie są świąteczne cionsze?!
Where Are They No Fans GIF by Hashtag United Official
Pieką się 😘😍
moja się zagnieżdża w święta, Mikołaj mi dowiezie implantację
Tak trzymaj 🥰 u mnie tez się robi 😆
black and white art GIF by Okkult Motion Pictures

Czuje, że to TEN CYKL 🥰🥰🥰
Brawo za podejście 😍
Mam CAŁE czoło w pryszczach 😅
To pewnie dziewczynka 🤣
A jak broda 😅?
U mnie plemnior-superman wlasnie zmierza do celu.
Tak, afirmuje.
Zobacz załącznik 1477713
Kocham tego gifa 😂🫣😍

U mnie zupełnie nic po inofemie albo ja po prostu nie zwracam uwagi, a biore dwa razy więcej niż wskazuje opakowanie za rada gina i cyk owulacja w drugim cyklu brania ;) chyba warto się przemęczyć

Pieką się 😘😍

Brawo za podejście 😍

A jak broda 😅?

Kocham tego gifa 😂🫣😍
Broda czysta ani pół pryszcza 🤣
Ale coś na plecach tez mam 🤣
Rozumiem, że to się liczy 😁

Pieką się 😘😍

Brawo za podejście 😍

A jak broda 😅?

Kocham tego gifa 😂🫣😍
Ja po inofemie też bez zmian. To miovelia mnie rozwala 😭

reklama
Do góry