reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja przepraszam, gdzie są świąteczne cionsze?!
Where Are They No Fans GIF by Hashtag United Official
U mnie plemnior-superman wlasnie zmierza do celu.
Tak, afirmuje.
giphy (1).gif

reklama
oczywiście, ze dobrze, tylko boję się bolesnego zderzenia z rzeczywistością :D
będzie to będzie, jak się go będziesz bać i o nim myśleć już teraz, to wcale nie będzie mniej bolesne. Myślę, że nie jesteśmy się w stanie przygotować na to, że będzie boleć jak cholera, a skupianie się na strachu przed tym niszczy ten czas, który może być radosnym czasem nadziei. Też żywię obawy wobec mojego eksperymentu z Szamanizmem Płodności, ale postanowiłam je włożyć do skrzynki i zakopać w ogródku. Mam tyle nadziei, jakby jutra miało nie być.

reklama
będzie to będzie, jak się go będziesz bać i o nim myśleć już teraz, to wcale nie będzie mniej bolesne. Myślę, że nie jesteśmy się w stanie przygotować na to, że będzie boleć jak cholera, a skupianie się na strachu przed tym niszczy ten czas, który może być radosnym czasem nadziei. Też żywię obawy wobec mojego eksperymentu z Szamanizmem Płodności, ale postanowiłam je włożyć do skrzynki i zakopać w ogródku. Mam tyle nadziei, jakby jutra miało nie być.
Powinnaś być couchem motywacyjnym 🥰

Do góry