reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja przepraszam, gdzie są świąteczne cionsze?!
Where Are They No Fans GIF by Hashtag United Official
U mnie plemnior-superman wlasnie zmierza do celu.
Tak, afirmuje.
giphy (1).gif

reklama
oczywiście, ze dobrze, tylko boję się bolesnego zderzenia z rzeczywistością :D
będzie to będzie, jak się go będziesz bać i o nim myśleć już teraz, to wcale nie będzie mniej bolesne. Myślę, że nie jesteśmy się w stanie przygotować na to, że będzie boleć jak cholera, a skupianie się na strachu przed tym niszczy ten czas, który może być radosnym czasem nadziei. Też żywię obawy wobec mojego eksperymentu z Szamanizmem Płodności, ale postanowiłam je włożyć do skrzynki i zakopać w ogródku. Mam tyle nadziei, jakby jutra miało nie być.

reklama
będzie to będzie, jak się go będziesz bać i o nim myśleć już teraz, to wcale nie będzie mniej bolesne. Myślę, że nie jesteśmy się w stanie przygotować na to, że będzie boleć jak cholera, a skupianie się na strachu przed tym niszczy ten czas, który może być radosnym czasem nadziei. Też żywię obawy wobec mojego eksperymentu z Szamanizmem Płodności, ale postanowiłam je włożyć do skrzynki i zakopać w ogródku. Mam tyle nadziei, jakby jutra miało nie być.
Powinnaś być couchem motywacyjnym 🥰

Do góry