reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Dziś miałam testować ale testowałam wczoraj z rana testem 25 . Biorąc pod uwagę że dziś powinnam dostać okres a wczoraj test był biały jak pranie wyprane w proszku vizir to oczekuje na🐒 Roku nie zakończę z fanfarami, ale co zrobić . Jest mi cholernie przykro, ale nic nie zrobię . Dziś muszę ogarnąć rzeczy wszystkie rzeczy na moje urodziny bo to już za dwa dni- może dzięki robocie nie bd o tym wszystkim myśleć No i jak dostanę okresu może nie bd płakać 😓
Myśle ze 25 może nic nie pokazac . Spróbuj siknąć na takiego o czułości 10

reklama
jak mojemu raz pokazałam kalendarzyk i powiedziałam kiedy mam owulacje to powiedział ze czuje presję i widziałam na jego twarzy lekki stresik🙈😆 od tego momentu postanowiłam ze po prostu nie będę go tym stresować,w tym cyklu było tez tak ze w dzień owulacji nie miał siły się kochać ale miał ochotę,tyle ze po pracy był mega zmęczony,mówiłam mu ze okej nie ma problemu ale zobaczył chyba mój smuteczek na twarzy bo nie ukrywam ze czekałam na ten dzień,jak zobaczył moje lekkie zawiedzenie na twarzy powiedział ze chwile odpocznie i możemy działać z tego wywiązała się dyskusja bo powiedziałam mu ze nie chce żeby robił to na siłe jak jej nie ma i nie chce czuć ze robi to bo musi,on się tylko uśmiechnął i powiedział ze ma dużą ochotę tyle że jest zmęczony po pracy,ja też mu wytłumaczyłam czemu zareagowałam lekkim smutkiem ze teraz mam owulacje i są dni płodne ale ze nie musi tego brać do siebie bo nie chce się czuć jakbym robiła z nim to na siłe,to się tylko uśmiechnął i powiedział że nic stracone bo znajdzie energię i chce mu się kochać tyle ze trochę później jak chwile odpocznie 😜 mega mnie tym zauroczył ze pomimo ze nalegałam ze nie musi nic być to on i tak znalazł w sobie energię i był z tego mega przyjemny seks🙈
Kochany 💚, to dobrze, że tak współgracie.

Moja koleżanka zaszła przy tsh 10, w ciąży doszło jej do 17 😛
Co do testowania można mi wpisać ducha. Może to ciulowy test, może ovitrelle. Eh, no nic jutro powtórzę.
dzisiaj byłam u lekarza omówić moje wyniki bo TSH było 4,1 lekarz mówił ze nie są to złe wyniki tym bardziej ze może być zawyżone przez to ze miałam zapalenie pęcherza kiedy je robiłam ,ale zaczęłam mu marudzić że staramy sie o dzidzie i bardzo bym nie chciała przez to stracić ciąży i rzucać faktami z Google 😂 to wziął to do siebie i powiedział ze 6 stycznia mam przyjść na badania Tarczycy jakieś większe i 14 nastego zadzwoni i poinformuje co z lekami ✊✊ także jestem mega szczęśliwa bo po długim czasie walczenia w końcu sie udało zdobyć konkretne badanie i może w końcu leki na zbicie

dzisiaj byłam u lekarza omówić moje wyniki bo TSH było 4,1 lekarz mówił ze nie są to złe wyniki tym bardziej ze może być zawyżone przez to ze miałam zapalenie pęcherza kiedy je robiłam ,ale zaczęłam mu marudzić że staramy sie o dzidzie i bardzo bym nie chciała przez to stracić ciąży i rzucać faktami z Google 😂 to wziął to do siebie i powiedział ze 6 stycznia mam przyjść na badania Tarczycy jakieś większe i 14 nastego zadzwoni i poinformuje co z lekami ✊✊ także jestem mega szczęśliwa bo po długim czasie walczenia w końcu sie udało zdobyć konkretne badanie i może w końcu leki na zbicie
aa i jeszcze pokażesz nam ducha 🤪? Tak tylko żeby oko nacieszyć 😂🥰

reklama
Moja koleżanka zaszła przy tsh 10, w ciąży doszło jej do 17 😛
Co do testowania można mi wpisać ducha. Może to ciulowy test, może ovitrelle. Eh, no nic jutro powtórzę.
🤯 kurcze to ja już nic nie wiem, może niepotrzebnie tracimy czas i zawieszamy starania 😔 tym bardziej że jeśli rzeczywiście spadło z 9.4 do 4.6 cudem to już nawet nie tak wysoko chyba

Do góry