reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
No dla mnie ogólnie jest bardziej komfortowo nawet z odrobioną, ale ja nie mam jakichś potopów szczególnych. A nie lubię jechać na ślinę i podobno się nie powinno xD
A jaki polecasz? Używasz, bo masz za sucho?
W płodne używamy fertilsafe, w niepłodne feminum. Ostatnio Stary dostał z roboty Unimil i testowaliśmy i taki bardziej klejący niż te poprzednie ale też spoko. Tylko te unimie czy durexy przez swoją konsystencję utrduniają ruch plemnikom więc trzeba uważać

Ja to oddychać nie mogę, leżę i stękam 🤣🤣🤣 człowiek stary a głupi, umiaru nie zna
Mój Stray kiedyś zjadł takiego zajebiście wielkiego kebsa i tak chodził i stękał :D nie mógł wsiąść do sakochodu i stękał, a jak poszłam do kuchni a on siedział w salonie to tylko słyszałam "Boże Agneiszkaaaa"

No dla mnie ogólnie jest bardziej komfortowo nawet z odrobioną, ale ja nie mam jakichś potopów szczególnych. A nie lubię jechać na ślinę i podobno się nie powinno xD

W płodne używamy fertilsafe, w niepłodne feminum. Ostatnio Stary dostał z roboty Unimil i testowaliśmy i taki bardziej klejący niż te poprzednie ale też spoko. Tylko te unimie czy durexy przez swoją konsystencję utrduniają ruch plemnikom więc trzeba uważać
Może się przekonam, ale jakoś żele mnie drażnią 😂

reklama
Mój Stray kiedyś zjadł takiego zajebiście wielkiego kebsa i tak chodził i stękał :D nie mógł wsiąść do sakochodu i stękał, a jak poszłam do kuchni a on siedział w salonie to tylko słyszałam "Boże Agneiszkaaaa"
Mój tak ma jak robię kluski śląskie z bitkami lub prażone (pieczonki, stryka)zależy kto jakiej nazwy używa 😂

Do góry